Hírek

Átadták a kondiparkot

A decemberben elkészült kondiparkot a koronavirus járvány miatt nem lehetett birtokba venni, így május 28-án tudták használatba venni kicsik és nagyok egyaránt.

A modern kondipark átadását már mindenki várta, hiszen futókört és játszóteret eddig is sokan vették igénybe, ahogy ezután várhatóan a kondiparkot is.

1_resize_745

A sajtótájékoztatón jelen volt Kósa Lajos országgyűlési képviselő is, aki kiemelte: „Reményei szerint a Józsa Grund Sportparkot minden évben tovább gyarapítják majd új elemekkel. Az új kültéri kondipark ezen létesítmény részeként készült el. Ez nemcsak magyar, hanem debreceni gyártmány, az eszközök Pallagon készültek. Saját súlyos edzések kivitelezésére van itt lehetőség.” 

Balázs Ákos alpolgármester hangsúlyozta: „Két éve adták át a sportközpontot, szerették volna, ha Józsán minél több szabadidős tevékenység eltöltésére alkalmas közösségi tér jönne létre. Már akkor az volt a cél, hogy még tovább bővítsék a következő években, tette hozzá az alpolgármester. Ezt a sportközpontot a mindennapos testnevelés keretében is használják a józsai gyerekek. Ez a létesítmény és sportpark akár találkozási pontként is szolgálhat majd.”

3_resize_745

Becsky András, a Debreceni Sportcentrum ügyvezető igazgatója elmondta: „A Józsa Grund a legfiatalabb és legnépszerűbb létesítményük is, sokan járnak ide focizni, kocogni, strandröplabdázni vagy akár szalonnát sütni, igazi közösségépítő hely lett nem sokkal a megnyitás után. Mivel túlvagyunk az 5 millió beoltotton, már egyénileg és csoportosan is lehet sportolni”. Ezért Becsky András mindenkit arra buzdított, hogy használja ki a lehetőséget.

A beszédek után hivatalosan is átadták az új kondiparkot, ahol ahogyan a képeken is látszik, mind kisiskolások, mind a felnőttek tudnak edzeni.

Forrás: https://www.dehir.hu/galeria/uj-kondiparkban-sportolhatnak-a-debreceniek

 2_resize_745