Hírek

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás 2021!

Pelles Tibor neve nem ismeretlen a józsaiak számára, hiszen már több mint két évtizede igyekszik mindenki számára megtalálni a legkedvezőbb biztosítási konstrukciókat, vagy akár a legolcsóbb gépjármű kötelező felelősség biztosítást.

Szánjon rá 5 percet, spóroljon több ezret!!!

A magyarországi autótulajdonosok jelentős részének még mindig év végén van a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának évfordulója. Több mint 20 éve foglalkozom biztosításokkal, ezért ezen a területen is jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezem. Mivel a magyarországi biztosító társaságok mindegyikével kapcsolatban állunk, így gyakorlatilag mindenkinek tudok segíteni akár a jelenlegi, akár az új szerződésével kapcsolatban.

Az elmúlt években folyamatosan emelkedtek a biztosítási díjak. A jövő évi díjak átlagosan 10%-kal emelkednek, de lehet olyan szerződés is, hogy több tízezer forint az emelkedés. Az idei tapasztalat, hogy van olyan biztosító, amely jelentős mértékben emeli a biztosítás díját úgy, hogy az ügyfél nem okozott kárt és ezáltal a bónusz fokozata sem csökkent. Ilyenkor mindig azt kérdezik az ügyfelek, hogy mi az oka a jelentős emelésnek, nekem pedig az a válaszom, hogy a biztosító megállapít egy díjat az évfordulót követő időszakra, az ügyfélnek pedig jogában áll időben felmondani a szerződését és biztosítót váltani. Akár több tízezer forintot is lehet spórolni azzal, ha kiszámol(tat)juk a kötelező biztosításunkat, így mindenképp érdemes egy kalkulációt csinál(tat)ni, amely természetesen díjmentes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel. A régi biztosítás felmondásában, és az új, kedvezőbb szerződés megkötésében teljes körűen tudok segíteni, itt helyben Józsán, így az ügyfélnek nem kell külön elmennie sehová sem. Ez főleg most, a koronavírus második hullámának idején nagyon fontos, hogy ügyfeleinknek még a lakását sem elhagynia a biztosítása ügyintézéséhez.

pelles_kp_485

És ha már szóba került a koronavírus. Amióta felütötte a fejét a járvány, sajnos napi szinten lehet hallani/olvasni arról, hogy sok vállalkozás helyzete teljesen megváltozott vagy ellehetetlenült, ezért elbocsátják a dolgozóikat, sokszor jogtalanul és méltatlan körülmények között.

Az ilyen esetekre tökéletes megoldás a Családi Jogvédelem biztosítás, és a benne lévő szolgáltatások közül a Munkajogi Jogvédelem, amely a munkavállaló érdekeit védi. De például megoldást nyújt a közlekedésből vagy különböző szerződésekből adódó jogvitára is. Ezekre a biztosításokra az utóbbi hónapokban egyre nagyobb igény van, de egyre több vállalkozás is keresi a Jogvédelmi Biztosítást, melyben számtalan szolgáltatás szerepel, többek között kártérítési vagy szerződéses jogvédelem. Én azt gondolom, hogy a mai világban nagyon hasznos lehet ha van Jogvédelem Biztosításunk.

Keressenek ingyenes tanácsadással és díjszámítással kapcsolatban.  

Pelles Tibor

Euro-Sales Kft

Mobil:20-583-7474

E-mail: ugyfellevel@gmail.com 

Web: www.biztositasjozsan.hu

euro_logo_195