Hírek

A józsai Kiss Boglárkát is "felfedezték"

A józsai Kiss Boglárkát is "felfedezték" az idei évben a Kárpát-medencében.

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács által kiírt "Felfedezettjeink 2020" pályázatának különdíjasa lett Kiss Boglárka, aki a Debreceni Gönczy Pál Általános Iskola 6.A osztályos diákja és a hajdúböszörményi East Fighters -Keleti Harcosok SE versenyzője. A felhívásra 188 kimagasló teljesítményt nyújtó tanulónak adtak ajánlást hazai és határon túli tehetségpontok, tehetségsegítő tanácsok és a Matehetsz tagszervezetei. Bogit a Gönczy Tehetségpont támogatta.

kiss_bogi_500_667

A szakmai zsűri 3 fődíjasnak és 6 különdíjasnak ítélt oda, ösztöndíjjal is járó elismerést, amit október 3-án vehettek át a fiatalok. Nagy büszkeség és öröm, hogy a zene, a művészetek és a természettudományi területek mellett a sporton belül a karate is képviseltette magát Bogi által és elismerésre, figyelemre méltónak találták az elért eredményeit, törekvéseit. 

Köszönjük a Matehetsz, a Gönczy Tehetségpont, a Debreceni Gönczy Pál Általános Iskola, Benedek Gyöngyi osztályfőnök, testnevelő tanár és Pápista István vezetőedző munkáját és támogatását.