Hírek

Eskrima: Harcművészet & Önvédelem FELNŐTTEKNEK - Nyílt edzés

E S K R I M A önvédelem & harcművészet. Hatékonyság – Testedzés – Kikapcsolódás.

Hatékonyság: Az Eskrimát, mint a Fülöp-szigetekről származó önvédelmi és harcművészeti rendszert a XXI. század leghatékonyabb eszközös és pusztakezes harcművészetének tartják az egész világon. Az egyetlen, melyet hazájában – a közbiztonság hiányában – még manapság is utcai harcokban használnak. Egyediségét az adja, hogy párhuzamosan tanítja a pusztakezes technikák mellett az eszközös önvédelmet. Amellett, hogy a Dél-Kelet ázsiai kommandósok kiképzési anyagában szerepel, nemtől-kortól és testi képességektől függetlenül felkészít arra, hogy veszélyhelyzetben megvédd magad és szeretteid.

 

Testedzés: Magasan képzett instruktoraink és segédedzőink vezetésével biztonságosan és sérülésmentesen tudsz nálunk edzeni. A terhelés fokozatosan növekszik, ahogy képességeid javulnak. Egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és a tartalmas edzéseken garantáltan fejlődni fog erőd, ügyességed, és gyorsaságod. Nem leszel azonnal akciósztár, de egy kis kitartással aránylag gyorsan fogod érezni a fejlődést. Kezdőkkel mindig külön foglalkozunk az edzéseken, később pedig a tudásszintednek megfelelő csoportbontásban gyakorlunk.

 

Kikapcsolódás: Eskrima edzésekre járni a legokosabb választás számodra, ha a hatékony önvédelmi tudás megszerzése és a rendszeres testedzés mellett fontos számodra, hogy a hobbid egyúttal kikapcsoljon a mindennapokból, feloldd a stresszt, és maximálisan feltöltődj. Ha tartalmasan akarod eltölteni az idődet, intelligens emberek között, baráti társaságban, akkor köztünk a helyed!

 esk1_745

Most TAGFELVÉTELT tartunk TELJESEN KEZDŐ csoportunkban!

 

Nem szükséges semmilyen előképzettség.

 

PRÓBÁLD KI AZ ESKRIMÁT INGYENESEN ÉS KÖTELEZETTSÉGMENTESEN!

 

NYÍLT EDZÉSÜNK IDŐPONTJA: 2020. november 3. (kedd) 19:30-20:30

Helyszín: Debrecen, Nagyszentgyörgy utca 59.

 

Felszerelés: póló, bemelegítő nadrág (nyáron rövidnadrág), tiszta váltócipő

 

Ezután az edzések minden kedden és pénteken vannak 19:30-20:30 között.


Kérdéseddel, bizalommal fordulj hozzám.

Brenner Attila instruktor

Tel: +36 (30)/603-7144

 

A Józsaházban a járványügyi előírások betartása kötelező. Kérjük, az esemény előtt olvassátok el a ház járványügyi rendelkezéseit a www.jozsahaz.hu oldalon. Köszönjük.