Hírek

Az ózon hatástalanítja a koronavírust

Kedves józsai lakosok! Tudták-e, hogy az ózon elpusztíthatja az új koronavírust is?

„Forrás: Thailand Medical news Feb. 05.20.”

Kimutatták japán kutatók, hogy alacsony koncentrációban az ózon képes hatástalanítani a koronavírus részecskéket. A Fujita Egészségtudományi Egyetem kutatási sajtóértekezleten közölték, hogy kísérleteikben bizonyították, az ózon 0,05-0,1 ppm koncentrációban, amely nem káros az egészségre, képes megölni a vírust.

„ A koronavírus és minden korokozó terjedése jelentősen csökkenthető folyamatos, alacsony koncentrációjú ózonkezeléssel, még emberek jelenlétében is, ezt a rendszert használva” közölte Murata Takajuki, a kutatás vezetője. A fertőtlenítés egyik leghatásosabb, vegyszermentes, környezetkímélő módja az ózonnal történő kezelés.

Na de elég az idézetekből!

virus500_500

Én tüdőtranszplantációm miatt már régóta használom az ózonkezelést légúti fertőzések és mindennemű vírus és bakteriális fertőzés ellen védve magamat, feleségemet és szüleimet. Az ózongenerátort eredményesen használhatják óvodában, templomban és családi házakban, egészségügyi intézményekben, orvosi rendelőkben, iskolákban, óvodák, üzletek, éttermek, kulturális épületek, rendezvényközpontok, fürdők, borászatok, méhészetek sterilen tartására.

Az ózonnal való fertőtlenítés a védekezés leghatásosabb, vegyszermentes módja lehet! A készülékek különböző típusait forgalmazzuk, most kedvezményesen kínáljuk és folyamatosan megrendelhetők. Kezelésük könnyű, távirányítóval is működnek.

Ajánlott készülék funkciói:

-      A HEPA szűrő a legapróbb pollent és porszemeket is megszűri.

-      Fertőtlenítő Ózon funkcióval és UV fénnyel.

-      Aktív szénszűrővel a kellemetlen szagok megszüntetésére.

-      Ionizációs funkcióval a még jobb minőségű levegőért.

Érdeklődjön a következő telefonszámon 06-70/772-4469 állok rendelkezésére! Jó egészséget kívánva!

Papp Olivér
N&P BioHealth Bt.

UI: Ajánlom még figyelmükbe Keleti Gyógymód oldalamat:

https://www.facebook.com/keletigyogymod