Hírek

Összefogásra kéri a Józsa Sportegyesület a józsai lakosságot

2017-ben az egyesület szakmai stábja úgy döntött, hogy a gyerekek növekvő létszáma és az utánpótlás eredményes szakmai munkája fejlődését követve egy kulturált, minden igényt kielégítő épületet kell építeni.

ez_745

A döntés helytálló volt, hiszen az utánpótlás csapataink évről évre egyre jobb eredményeket érnek el. 2019-ben munkánkat, a gyerekek teljesítményét a Debrecen város vezetése is elismerte, Balázs Ákos oklevelet adott át a bajnokcsapatnak.

2019. év végi szülői értekezleten tájékoztattuk a szülőket és a gyerekeket az új célkitűzésről, mely szerint 4-5 éven belül a tehetséges józsai gyerekek az NB III-as bajnokságban szerepeljenek. Ez a gondolat már 2017-ben kialakult a sportvezetőkben, hiszen az épület - ami jelenleg kivitelezés alatt van - műszakilag az MLSZ előírása szerint az NB III.-as kritériumoknak is megfelel. Sajnos, a vírus helyzet visszavetette az öltöző kivitelezését, az egyesületnek nagy szüksége van a sportszerető lakosság támogatására.

Arra kérjük a józsai lakosságot, a józsai vállalkozókat, hogy az  épület befejezéséhez nyújtsanak segítséget, ki-ki lehetőségeihez mérten. Az öltöző költségvetése 170 millió forint. Ennek a 30%-a az önerő. Az épület jelenleg 70%-os készültségben van. A hátralevő munkálatokra várjuk az anyagi és társadalmi munka felajánlásokat. Hatalmas segítség lenne a vállalkozók TAO felajánlása, illetve villanyszerelési, vízszerelési, lemezelési, burkolási munkákban való segítség.

A DVSC-ért összefogott a város. Mutassuk meg mi is, hogy összefogunk a gyerekekeink jövőjéért.

 

Az Egyesület bankszámla száma: 11738156-23882111

Elérhetőség: Szabó László 06707081743.