Hírek

Ne maradj otthon!

Ismét a régi rend szerint fogadja az érdeklődőket a Nyitok Tanulási Központ józsai irodája a Józsai Közösségi Központban hétköznapokon 8-tól 19 óráig. Információnyújtás, tanulási tanácsadás, regisztráció, tantermi képzések – minden egy helyen.

A két hónapos leállás után elindult a tantermi oktatás keretében megvalósuló nyelvi és informatikai képzések szervezése a felnőttképzési központban. A kiscsoportos oktatáson kiemelt figyelmet fordítanak a járványügyi óvintézkedések betartására. A képzések csökkentett létszámmal, 6-8 fős csoportokban indulnak, hogy betartható legyen a biztonságos távolságtartás az órákon.

A tantermi oktatás újraindításával egyidőben megszűnt a távolsági – videókonferencia keretében tartott – oktatás, így azokat a jelentkezőket is visszavárják, akik nem rendelkeznek otthon videós bejelentkezésre alkalmas technikai berendezéssel, ezért tanulmányaikat márciusban felfüggesztették.

Folyamatosan lehet továbbra is jelentkezni e-learning képzéseinkre, ahol a tananyagot egy internetes felületen, egyéni ütemben lehet feldolgozni, nincs kötött órarend, és nem szükséges személyes vagy videókonferenciás jelenlét a tanulók számára. Az elérhető képzések listáját, ismertetőjét megtekinthetik a www.nyitok.hu oldalon, és már online formában is regisztrálhatnak a képzésekre.

Tantermi és online tanfolyamainkra 16 és 64 év közöttiek jelentkezhetnek, és mindenki számára ingyenesek.

nyitok_745