Hírek

Akikre igazán büszkék lehetünk

A Józsa Sport egyesület immár 10.éve foglalkozik utánpótlás neveléssel jelenleg 250 igazolt labdarúgó jár edzésekre különböző korosztályokban.

Ami nagyon fontos,hogy ezek a gyermekek helyiek  tehát közvetve 1000 józsai ember életében játszik napi szerepet az egyesület.

Június 8-án a józsai sportpályán ünnepelték a józsai labdarúgók utánpótlás csapatai U19, U14 bajnoki címüket, példa értékű sikerüket. Ezt sikert együtt ünnepelték a józsai lakosokkal. Készültek a szervezők ugráló várral ,kutyaiskola bemutatóval ,póni lovaglással különböző sport versenyekkel és természetesen BAJNOK AVATÁSSAL, közös ünnepléssel. Mindez a legjobb hangulatban, gyönyörű időben kb. 200-300 fő részvételével.

Az U14 es korosztályunk úgy lett BAJNOKI ARANYÉRMES, hogy minden mérkőzését megnyerte illetve 2 döntetlent játszott a Megyei Bajnokságban. Ami igazán széppé teszi a bajnoki címet az az, hogy a rájátszásban, ahol a megyei bajnokcsapatokkal kellett megmérkőzni ott sem volt csapat, aki a józsai fiúkat meg tudta volna verni. Ezek a gyermekek szinte óvodás koruk óta képviselik Józsát. Ez a rengeteg energia, amit a szülők, a gyermekek, és az edzők befektettek, végre a csúcsra röpítette a csapatot, hiszen a megyében nem találtak ellenfelet, pedig a Loki Focisuli, Balmazújváros Olasz Focisuli, Berettyóújfalu, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló is az ellenfelek között volt. A gyerekek edzője Szabó Mátyás és Siska Gergő, köszönet a munkájukért.

 

csapat_745_745

EZ A JÓZSAIAK KÖZÖS SIKERE

Az egyesületben futballozó gyermekeknek rengeteg közös élményben, sikerben van részük, számos tartós barátság is kialakul. A rendszeres testmozgás megalapozza az egészséges életmódhoz vezető utat, döntéseikben az itt eltöltött évek komoly nyomot hagynak, bárhová sodorja őket az élet, mindig is „Józsaiak” maradnak.

Látva az eredményeket úgy döntöttünk, hogy a Józsai sportpályán önerőből és MLSZ támogatással egy kiszolgáló épületegységet építünk, aminek a munkálatai hamarosan befejeződnek, és birtokba vehetik a józsai gyermekek. Arra bíztatunk minden szülőt, hogy hozza el gyermekét az edzéseinkre az alsójózsai sportpályára, ahol a felkészült szakembereink a gyermekeknek a legfontosabbat adják át és tanítják: A FOCI AZ EGY JÁTÉK, EGY ÖRÖK JÁTÉK. Számunkra mindig a gyermek az első, az eredmények másodlagosak, de ha jól végezzük a munkánkat, akkor annak eredményi is vannak. Az U14-es és U19-es csapat eredményei bizonyítják, hogy jó úton járunk, hiszen egy kis egyesületként büszkén vettük át a 2019 es BAJNOKI serlegeket, ARANYÉRMEKET. Ez ad erőt és biztatást, hogy a munkát folytatnunk kell tovább.

SZÉP VOLT FIÚK - Hajrá Józsa!