Hírek

Óvodások köszöntik az anyukákat, nagymamákat

A Józsai Közösségi Ház színháztermében szórakoztató műsorral ajándékozzák meg a településen élő édesanyákat, nagymamákat május 8-án.

Józsán sok éves hagyomány, hogy minden évben felköszöntik az itt élő édesanyákat, nagyszülőket, akik féltő gondoskodással óvják a családok szeme fényeit, áldozatos szeretettel nevelgetik a felcseperedő emberpalántákat. És minden évben ilyenkor, május elején repül ki sok ezer fiatal a családi fészekből, és az érettségi vizsgákkal megkezdik felnőtt életüket. Talán nem is lehetne alkalmasabb időpont ennél az édesanyák köszöntésére. A gyerekek felnőnek, de az édesanyák mindig anyák maradnak, mert ez a küldetés egy életre szól. Ezt megköszönni kevés minden szó, de tiszteletünket és hálánkat azzal is kifejezhetjük, ha egy napot áldozunk az évből az édesanyák ünneplésére.

Az anyáknapi köszöntő szerdán délután 3 órától a Gönczy Pál Utcai Óvoda verses-zenés produkciójával kezdődik.  Az óvodások műsora után a Csokonai Nemzeti Színház szórakoztató összeállítását tekinthetik meg a résztvevők.

Minden édesanyát, nagyszülőt tisztelettel és szeretettel várunk!

anyk_napjra_660_660