Hírek

Színes télbúcsúztató programok 23-án

Lesz élőszavas mesemondás, kézműves foglalkozás, kiszebáb készítés, kisze-égetés és farsangi bál is.

A hagyományos józsai farsangi családi nap február 23-án, szombaton élőszavas-élőzenés mesemondással indul a Mesepontban, délelőtt 10 órától.

farsang_500_500

Ebéd után, délután 3 órára várják a kézműves foglalkozások iránt érdeklődőket a Józsai Közösségi Házba farsangi kellékek és kiszebáb készítésére. Sötétedéskor közösen elégetjük a kiszebábot a Józsapark melletti réten, ezzel hivatalosan is elűzzük a telet, és utat engedünk a megújító, tavaszi energiáknak, felelevenítve a pogány időkig visszanyúló hagyományt.

farasang2_500_500

Este 6-tól már a Józsai Település- és Közösségfejlesztő Egyesület és a Józsai Galambász Kör együttműködésével szervezett farsangi bálra készülünk. Itt osztják ki a 2018. év galambász díjait, lesz színpadi műsor, és a vacsora után élőzenés tánc hajnalig. A vállalkozó kedvűek jelmezt is ölthetnek, hiszen nem marad el a hagyományos jelmezverseny sem.

Búcsúztassuk együtt a telet, szórakozzunk közösen a józsai családi farsangi napon 10-től hajnalig! Minden érdeklődőt szeretettel hívunk, várunk Józsai Közösségi Házba február 23-án.