Hírek

Mozogjunk, de hol?

Néhány tipp azoknak, akik egészségesebben szeretnének élni, mozgással vezetnék le a mindennapi feszültséget, testi-lelki felfrissülésre vágynak.

Több olvasónk is érdeklődött, hogy milyen sportolási lehetőségek vannak most Józsán hölgyek számára. Összegyűjtöttük a Józsai Közösségi Ház sportolási lehetőségeit.

mozog_640_640

Király Edit fitness instruktortól megtudtunk, hogy jelenleg a Józsai Közösségi Házban tart sportfoglalkozásokat. Alakformáló órák kedden 18 órától és pénteken 17 órától vannak, cross training pedig szerdánként 18 órától.  Mivel a terem befogadóképessége korlátozott, ezért kéri az új jelentkezőket, hogy a 30/924-3048-as számon érdeklődjenek, tudja-e őket fogadni a csoportjába.

mozog_500_707

Az idősebb korosztályt Szendiné Tarcsai Éva  várja hétfőnként 18 órától gyógytornára a közösségi házba. A csoport magas létszáma miatt itt is szükséges előzetes bejelentkezés a 30/236-6127-es számon.

A sportolni, tornázni vágyók türelmét és megértését kérik ebben az átmeneti időszakban a zsúfoltság miatt, várhatóan hamarosan megoldódik a helyzet, és kényelmesebb környezetben fogadhatják a mozgás kedvelőit.

Az előző évek gyakorlatához hasonlóan most is van lehetőség jóga foglalkozásra  a közösségi házban heti két alkalommal: hétfőn délelőtt 10 órától és csütörtökönként délután negyed 6-tól, Burján Enikő jógaoktató vezetésével. A másfél órás foglalkozások férfiak és nők számára is ajánlottak. A kellemes relaxációs zene mellett végzett gyakorlatok nemcsak a testi egészségre hatnak, hanem elősegítik a test és lélek harmóniáját, nyugtató és energizáló hatással vannak a szervezetre. A jógafoglalkozásokra előzetes telefonos bejelentkezés nem szükséges. Minden új jelentkező az első alkalommal ingyenesen próbálhatja ki a jóga jótékony hatását.

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal a sportkörök vezetőihez és a közösségi ház munkatársaihoz telefonon vagy személyesen.