Hírek

Ki mit tud? – azaz mit tudnak a nyugdíjasok?

Az Alsójózsai Nyugdíjas Egyesület idén ősszel is megszervezte és lebonyolította házigazdaként több környékbeli nyugdíjasklub részvételével Ki Mit Tud? rendezvényét.

A meghívottakkal együtt 130 fős rendezvénynek a Józsai Közösségi Ház színházterme adott otthont.

kimittud1_700

A résztvevő klubok esetenként két, három, de nem ritkán akár négy remek produkcióval is felléptek.

Természetesen az alsójózsai nyugdíjasok is kitettek magukért. Kezdőként léptek fel újonnan alakult tánccsoportjukkal népviseletben csárdásokkal, betyárcsárdással.  Később egyéni szavalattal, és több más produkcióval is.  Az egyesület dalköre is szép nótákkal készült a megmérettetésre, majd végül közös énekléssel fejeződött be ebéd előtt a rendezvény. 

kimittud2_700

Az ebédet közös poharazgatás és nótázás követte, mely után szabad volt a színpad a tánchoz. A jó hangulathoz és zenéhez a Közösségi Ház dolgozói is nagyban hozzá járultak.

kimittud3_700

A délutánt izgalmas TOMBOLA – sorsolás színesítette, majd folytatódott a tánc és a szórakozás a jókedvet garantáló házigazda csapattal és a fergeteges Miskolci  Cigány táncosokkal.

Estére jócskán megfáradva, de egy nagyon szép nap emlékével térhetett mindenki haza. Köszönet az aktív résztvevőknek és a segítőknek!

 kimittud4_700

 További képek a galériában vagy katt IDE.