Hírek

Családi Sportnap volt - Ünnepeltünk!

Három az egyben: 29. éves lett a Hajdú Bushido Karate SE, a Józsai SZTSE-ben négy Szakosztály alakult. DEAC Shotokan Karate Szakosztály utánpótlás szakosztálya lett a józsai Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskolában működő karate műhely.

sportnap_745

A november 17-i egész napos rendezvényen számos sportot ki lehetett próbálni, meg lehetett nézni. Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Őri Krisztián által vezetett Józsai SZTSE több szakosztállyal bővült, melyek most mutatkoztak be.

sportnap02_resize_700

A Családi napon kézilabda, labdarúgás, shotokan karate, Kanga tréning, HOT-IRON volt kipróbálható a szabadidősport szervezés keretében. Egészmegőrzésre vérnyomás és vércukorszint méréssel figyeltünk. Egészséges ételekkel és italokkal várták a DMK Józsai Közösségi Házába ellátogató családokat a rendezvényt támogató szponzorok, mely támogatók ezzel is hozzájárultak az egészséges életvitel népszerűsítéséhez.

Sensei Dr. Uray Iván DEAC Shotokan Karate szakosztályvezető és Sensei Őri Krisztián a Józsai SZTSE és a Bushido elnöke ünnepélyes karate edzéssel adtak nyomatékot annak, hogy a józsai karatés gyerekek a DEAC Shotokan Karate utánpótlását-szakosztályát alkothatják,              DEAC-Józsai SZTSE néven. A DEAC vezetésével további egyeztetések folynak a Józsán működő kézilabda, labdarúgó, illetve szabadidősport szakosztály további integrálásáról.

 sportnap03_resize_700

További képek itt, a Galériánkban.

A józsai sportolók köszönetet mondanak a rendezvény támogatásáért Dr. Mazsu János képviselő úrnak a rendezvény védnökének, Lóczi Lászlóné Kovács Marianna DEAC ügyvezető igazgatójának, és Nagy Mária DMK Józsai Közösségi Ház vezetőjének.

A józsai Családi Sportnapot támogatta:

- HSC Kft.- Berente Attila
- Obstermann's Kft.
- Nádudvari Élelmiszer Kft.
- ERU Food Trading Kft.
- Kométa 99 Zrt.
- Pick Szeged Zrt.
- GARIS Szauna – Pályi Ágnes
- LR - Wisp/y - Lakatos Ferenc
- ÉGSZ Kft. - Mészáros Zsolt
- Farmasit - Romànné Kovács Annamária - Ullaga Andrea
- Universal Bau '96 Kft. - Molnár Miklós

Őri Krisztián, elnök
Hajdú Bushido Karate SE – DEAC-Józsai SZTSE