Hírek

Állatvédõk Józsán

Sokaknak nincs közösségi oldaluk, ezért fontosnak tartottuk leírni, hová, kihez fordulhatunk Józsán, ha kóborló/beteg állatot találtunk, vagy a saját állatunk kóborolt el. Varga Marianna, akinek józsai vállalkozása a Zugivó kiskocsma a Szentgyörgyfalvi úton a postával szemben található, önkéntes állatvédőként dolgozik évtizedek óta.

Az elmúlt években rengeteg elhagyott, kidobott, elkóborolt, megkínzott állatnak segített már. Sok kutyust hazajuttatott, gazdásított országosan, sőt külföldön is. Az ország számos területén ismerik és elismerik munkásságát. Mariann chipolvasóval is rendelkezik, amit bármikor el lehet kérni, vagy akár a talált kutyust is el lehet vinni a Zugivó kiskocsmába, hogy megnézzék van-e benne chip.

Ha Ön józsaiként Mariann munkáját szeretné segíteni, ezt több módon is megteheti:

-          sokszor lenne szükség ideiglenes befogadókra, akik pár napra fogadnának be kutyust. A befogadót ebben az esetben semmiféle költség nem terheli, csak fogadnia kell a kutyust, helyet biztosítani neki.

-          emellett gyakran segítség lehet egy fuvar, amikor egy kutyust el kell szállítani valahová.

-          Kutyák etetésére alkalmas táp is segítség lehet, mivel Mariann menhelyen is dolgozik folyamatosan, ahol a kutyák élelmezése is hatalmas összegekbe kerül. Ezzel kapcsolatban gyűjtést is szokott rendezni Mariann időnként.

-          természetesen pénzadománnyal is segíthet bárki, hiszen a beteg, kidobott állatok, állatorvosi költségeik is hatalmas pénzösszegekbe kerülnek.

Ha tehát kóbor/beteg állatot lát, talál, elveszett házi kedvence, vagy egyszerűen csak szeretné segíteni Mariann munkáját, keresse őt a Zugivó kiskocsmában, vagy ezen az e-mail címen debrecen0407@freemail.hu, vagy a facebookon https://www.facebook.com/mariann.varga.946

 vargam_640_640