Hírek

Idejében szólunk!

Tájékozódási gyaloglótúrára várják az érdeklődőket június 23-án, szombaton délelőtt 9 órától.

gyalog_600_600

A Józsai Nordic Walking Klub, a Debreceni Rendőr Sportegyesület és a Józsai Közösségi Ház NOWATHLON tájékozódási gyaloglásra vár minden érdeklődőt. A résztvevők 4 kategóriában indulhatnak: családi, baráti vagy munkahelyi csapatban, és egyéni indulóként. Már most érdemes elkezdeni a szervezést, ugyanis követelmény, hogy a csapatban indulók közül legalább egy embernek gyaloglóbottal kell a távot teljesítenie. Egyéni résztvevőkre ez a feltétel nem vonatkozik. A tájékozódási gyalogtúra a Tócó-völgy mentén zajlik majd, tehát a friss levegő és a szép természeti környezet mindenki számára garantált. A kijelölt útvonal mellett állomáshelyeket alakítanak ki, segítik a gyaloglókat, tájékozódási információkat nyújtanak, tehát minden induló biztos lehet benne, hogy nem fog eltévedni, mindenki célba ér.

Jelentkezni június 22-én 12 óráig lehet Herbákné Ilyés Ilonánál, a Józsai Nordic Walking Klub vezetőjénél a 30/257-30-72-es telefonszámon, vagy a Józsai Közösségi Házban. A résztvevők 23-án 9 órától regisztrálhatnak a Józsaparkban. A gyalogtúrán való részvétel mindenki számára ingyenes. A regisztrált és a távot teljesítő gyaloglók a visszaérkezés után kedvezményesen, 1100 forintért kaphatnak egy-egy menü ebédet a Bikers étteremben.

nowathlon_745_1057

Aki szeretne vidám hangulatban, egy jó csapatban sportolni, kedvet érez a természetben való egészséges mozgáshoz, ne tervezzen más programot 23-án délelőttre, jöjjön gyalogolni!  Ha elhozza a családot is, még főzni sem kell, meg is ebédelhetnek a séta után.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.