Hírek

Most elmondhatja a véleményét!

Kérdőíves felmérés alapján készítenék el a település közösségépítő programját, ehhez kérik a lakosság segítségét.

A Debreceni Művelődési Központ a településrészek fejlesztését és új közösségi lehetőségek megvalósítását célzó tervei elkészítéséhez kérdőíves felmérést végez a lakosság körében. Az új közösségépítő programok kidolgozása előtt  szeretnék felmérni az igényeket, összegyűjteni az ötleteket, javaslatokat. Céljuk, hogy az új programok a lakosok valós igényei alapján készüljenek el, ezért fontosnak érzik, hogy minél több vélemény alapján készítsék el a terveket.

jzsa_640_640

Kérdőívükben arra várnak választ, hogy a településrész lakói mennyire elégedettek a jelenlegi szolgáltatásokkal, mit éreznek hiányosnak, és milyen szolgáltatásokat vennének igénybe a meglévőkön kívül. Most mindenki elmondhatja a véleményét Józsa közösségi életéről, javaslatokat tehet, hogy milyen közösségfejlesztő programokban venne részt szívesen. A kérdőívek feldolgozása után nyilvános fórumot is szerveznek, ahol személyesen lehet majd megvitatni a felmerült javaslatokat.

Kérjük, hogy a kérdőív kitöltésével segítse a szakemberek tervező munkáját, értékeljen, tegyen javaslatokat, mert minden vélemény hozzájárul az itt lakók komfortosabb életéhez, jobb életminőségéhez!

A kérdőíveket kinyomtatott formában, kézzel is ki lehet tölteni, és leadhatók a Józsai Közösségi Házban nyitva tartási időben, vagy elküldhetik digitális változatban a nagymaria@debrecenimuvkozpont.hu   e-mail címre június 20-ig.

Mindenkinek köszönjük az aktív közreműködést!

A KÉRDŐÍV ITT LETÖLTHETŐ.