Hírek

Internet helyett élõben!

Szabyest, a népszerű videóblogger lép fel a Józsai Gyermeknapon , június 9-én 5 órától, de ki is ő?

sz01_resize_600

Az idősebb korosztály számára kevésbé ismert Szabó Szabolcs, művésznevén Szabyest, de a tinik körében nagy kedvenc az internetes közösségi oldalakon. Saját szerzésű dalaival járja az országot, hogy élőben is népszerűsítse szerzeményeit, és találkozzon rajongóival. Népszerűségét bizonyítja, hogy az internetre feltöltött videóit már közel egymillióan látták, és a közösségi oldalakon körülbelül 150 ezer követője van.

Indult a Ki Mit Tube internetes tehetségkutató versenyen is. 2014 óta készít videoklipeket. Nemcsak dalszerzőként és szövegíróként, hanem rendezőként is részt vesz ezek készítésében, az utóbbi időben a Magneoton kiadóval együttműködve.

sz02_resize_600

A szervezők remélik, hogy az idei gyermeknapra az ovisok és kisiskolások mellett a tizenéves korosztály is szívesen eljön, hogy kedvencét láthassa élőben a Józsaparkban, a nagyszínpadon.   A koncert fő támogatója a most 10 éves Bikers étterem. A népszerű szórakozóhely ezzel a koncerttel szeretné köszönteni törzsvendégeit és a józsai lakosokat a kerek évforduló alkalmából. Bizonyára itt is sok tizenéves lány szívét megdobogtatja, hogy találkozhat korunk egyik legismertebb tinisztárjával, és a koncert után józsaiakkal is bővül Szaby kedvelőinek száma az interneten.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, találkozzunk június 9-én a Józsai Gyermeknapon!