Hírek

Nem mindennapi zenei élmény lesz Józsán

A Budapesti Fesztiválzenekar barokk együttese ad koncertet Johann Sebastian Bach műveiből a Szent György-Templomban április 13-án, pénteken 18 órakor!

A Budapesti Fesztiválzenekar a világ minden zenerajongójával megosztja a bennük rejlő szenvedélyt, felfedezésre hívnak a muzsika még ismeretlen tájain. Akármerre járnak a nagyvilágban, a zene varázsát viszik el a hallgatóságnak, és elbűvölik a közönséget. A Fesztiválzenekar iránt nemzetközi szakmai körökben is lelkesednek. A Gramophone magazin a világ tíz legjobb zenekara közé sorolta.

fesztivl_540

A Budapesti Fesztiválzenekar az elmúlt több mint harminc év alatt elérte, hogy hazajár a világ legfontosabb és legrangosabb koncerttermeibe. Legyen az New York, London vagy Isztambul, a zenekart tárt karokkal várják. Fischer Iván és a BFZ muzsikusai mégis azt tartják a legfontosabbnak, hogy az itthoni közönség számára is elérhető legyen a muzsikájuk – minden korosztály és társadalmi réteg számára, minden körülmények között: mindenkinek, akinek fontos a zenével való találkozás. 2018-ban Közösségi hetek címen futó programsorozatuk keretében három helyszínen adnak templomi koncertet. Ennek egyik állomása a józsai Szent György-templom.

 A belépés ingyenes, de előzetes regisztráció javasolt a rendeles@bfz.hu e-mail-címen.

bfz_400

templomi_2_1250