Hírek

"Zúzott" a Yulius25 pénteken este

Ingyenes koncert volt a Józsai Közösségi Házban március 9-én a kemény rock kedvelőinek.

024_resize_700

Nem ismeretlen a józsaiak számára a Yulius25 zenekar, hiszen az őszi Szüreti Nap esti programjában is szerepeltek már a helyi közönség előtt. A balmazújvárosi és debreceni zenészekből álló együttes a hard-rock műfajt képviseli, és műsorukban saját szerzeményeiket mutatták be a péntek esti koncerten. A főként fiatalokból álló nézőközönség bizonyítja, hogy ez a több évtizedes múltra tekintő zenei stílus nem ment ki a divatból, népszerűsége továbbra is töretlen. Mindig van rá igény, és nem nevezhető csupán rétegzenének, hiszen az Eurovíziós Dalverseny válogatóján is egy ilyen stílusú dal kapta a legtöbb szavazatot, és képviselheti hazánkat a nemzetközi mezőnyben.

008_resize_700

A Yulius25 együttessel legközelebb a Józsai Pálinkanapon találkozhatunk, március 24-én, ahol akusztikus felállásban, kissé lágyabb hangszerelésben hallhatjuk ismert dalaikat.

Az este zenei csemegéje volt az előzenekar, a 2014-ben alakult Death Dür bemutatkozó koncertje. A Dóka Richárd és Stumpf Jenő alkotta formációnak ez volt az első közös, nyilvános szereplése. A szimfonikus metál és indusztriális metál alapokon nyugvó zenéjük ötvözi a digitális és a hangszeres zenét, így egyedi stílust és hangzást képviselnek a zenei palettán saját szerzeményeikkel. Reméljük, velük is találkozhat a közeljövőben a józsai közönség.

005_resize_700

Aki további információkat szeretne megtudni a Death Dür és a Yulius25 együttesről, keresse őket a Facebookon:

https://www.facebook.com/deathdur

https://www.facebook.com/yulius25official/