Hírek

Felhívás a X. Józsai Pálinka- és Pogácsaversenyre

Március 24-én rendezik a hagyományos Cívis Pálinkanapot a Józsai Közösségi Házban a Józsai Kertbarát Kör együttműködésével. Idén is keresik az év legjobb pálinkáját, mely elnyeri a „Cívis Pálinkanap legjobb pálinkája” címet.

A versenyre való nevezés az előző évektől eltérően nem a verseny napján lesz, hanem korábban: a benevezni kívánt pálinkákat március 9-én 17 és 19 óra között, vagy március 10-én reggel 7 és 8 óra között lehet leadni a Józsai Közösségi Házban, átlátszó, színtelen üvegben, kategória megjelöléssel.

palinka_640

A pogácsaversenyre március 24-én reggel 8 és 10 óra között várják a benevezett pogácsákat a Józsai Közösségi Házba. A győzteseket több kategóriában értékelik és díjazzák.

A Cívis Pálinkanap programjai március 24-én 10 órakor kezdődnek. A nap folyamán találkozhatnak a résztvevők a pálinkafőzés mestereivel és a tavalyi győztesekkel. A látogatókat meglepetés konyha, pogácsakóstolás, zenés-táncos szórakoztató műsor várja, és kihirdetik a pálinka- és a pogácsaverseny eredményeit is.

A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információ a Józsai Közösségi Házban kérhető. 

A PROGRAM PLAKÁTJA ITT TEKINTHETŐ MEG!