Hírek - érdekességek

Elköltözött az orvosi rendelõ

A házi gyermekorvosi- és a fogorvosi ellátásnak otthont adó épület hamarosan megújul, ezért a felújítás ideje alatt átköltöznek az itt lévő rendelők a Józsaparkban található orvosi rendelők mellé.

elklt_715_715

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése TOP-6.6.1-15 kódszámú pályázati programja keretében felújítja a Szentgyörgyfalvi út 7. szám alatti rendelő épületét. A házi gyermekorvosi és a fogorvosi ellátás a kivitelezési munkálatok ideje – várhatóan 5 hónap – alatt a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház józsapark emeletén lévő Józsapark Egészségcentrum rendelőibe költözik.

A házi gyermekorvosok - Dr. Kiss János és Dr. Bérces Mária – 2017. augusztus 28. hétfőtől már az új helyen rendel. Képünkön nyíllal jelöltük a rendelőt, ami a folyosó bal oldalán, közvetlenül a kávéautomata utáni első ajtó balra.

elklt_715_2_715

A fogorvosi szolgáltatók az előjegyzett betegeik fogászati ellátását 2017. augusztus 31-én csütörtökön fejezik be, ezért a költözésük ezen a napon a déli óráktól lehetséges, valamint 2017. szeptember 1. napján.