Hírek

Megjelent a Józsai Családi Magazin tavaszi száma

Megérkezett a tavasz, és immáron a Józsai Családi Magazin 4. száma került az elmúlt a hétvégén a józsai postaládákba.

jcsmcimlap_400_573

Ebben a számban is érdekes és különleges témákról olvashattak Olvasóink. Ahogy azt megszokhatták, a lap feltöltésre került oldalunkra, tehát egyben letölthető ITT! De a cikkek külön-külön is megjelennek, sőt felül a Családi Magazin gombra kattintva csak e lap cikkei jelennek meg. Lássuk mik voltak a lapban:

Az otthonszülés ma még olyan ritka, mint a fehér holló, és sokan gyanakodva tekintenek a témára. A lapban megjelenő cikkben három szereplő meséli el a benyomásait, ill. a törvényi hátterére is kitértünk.

Teszteltünk egy prémium családi kompakt egyterűt, foglalkozunk pénzügyekkel és a gyermekek mobiltelefon használatáról is ejtettününk pár szót. Folytatódott a vállalkozó anyukákat bemutató sorozatunk is.

A gyermekkönyv ajánlónk témája ezúttal a környezetvédelem, a környezettudatosság volt. Az iskolaérettséggel kapcsolatos cikkünk az iskolába készülő gyerekek szüleinek nyújthat támpontokat, de kisebb gyermekes szülőként is érdemes elolvasni, hiszen hamar elrepülnek az óvodás évek.  A kamaszokkal küzdő szülőkről sem feledkeztünk meg, megtudhatjuk miért jó, ha utál minket kamasz gyerekünk.

Mindkét józsai óvodánk megújul. A Gönczy Pál Utcai Óvoda egy tornaszobával bővül, az Alsójózsai Kerekerdő Óvoda pedig a teljes felújítás mellett, szintén nagyobb alapterületűvé növekszik.

Mese, vers, és egy Oscar-díjas film ajánlója is bekerült a kiadványba, mindhármat ajánljuk felnőttnek és gyereknek egyaránt.

Reméljük, hogy mindenki talál az érdeklődésének megfelelő cikket magazinunkban, ha pedig a végére értek, akkor irány mozogni, kertészkedni, kirándulni, hiszen a hosszú tél után végre itt a tavasz, ami mindenkit felpezsdít.

Molnár Tamás
kiadvány-szerkesztő