Hírek

Gyermeknapi családi vetélkedõ - versenyfelhívás

Idén is megrendezésre kerül a Józsai Gyermeknapon tavaly nagy sikert aratott CSALÁDI VETÉLKEDŐ, ahol most is értékes nyereményekben részesül az első három helyezett család.

A versenyre regisztrálni június 4-én 12.00 órától 13.00 óráig lesz lehetőség a Bikers pizzéria nyitott teraszán.

A verseny most is egy rajzfeladattal fog indulni 13.00-kor, majd ezt követően 5 állomáson kell a versenyfeladatokat teljesíteni a részt vevő családoknak:

  1. állomás: KVÍZ JÁTÉK: Dr. Aradi Csaba ökológus előadásának meghallgatása után egy ökológiai totó kitöltése, és leadása az állomásvezetőnél.
  2. állomás: CÉLBALÖVÉS: légpuska fegyverekkel 10 méterről a körkörös célképbe lövés, melyben családonként a két legjobb eredmény kerül pontozásra
  3. állomás: LOVAGLÁS: 13.00-tól 15.30-ig családonként 2 fő részvételével, lovon ülve, körbevezetve, a középen elhelyezett kosárba kell labdával beletalálni.
  4. NÉPI JÁTÉKOK: malacröptető, krumpliütő, 10-10 próbálkozási lehetőség családonként
  5. SPORT VERSENY: kosárlabda kosárra dobás ill. focikapura rúgás, 10-10 próbálkozási lehetőség lesz családonként.

 

A verseny várhatóan 17 óráig tart. A verseny végeztével a kitöltött menetleveleket a Bikers pizzéria nyitott teraszán lehet leadni a szervezőknek. Akik a nap folyamán megtervezik a Józsai Gyermeknap logóját, a menetlevéllel együtt azt is itt adhatják le. A pontok összeszámlálása után kerül sor az eredményhirdetésre, várhatóan 17.45-kor a színpadon.

A verseny díjazása:

  1. helyezett: egy hétvégére egy autó teletankkal a Pappas Autó Magyarország felajánlásával
  2. helyezett: családi vacsora a Bikers Pizzéria felajánlásával
  3. helyezett: családi hintózás Lóska Eszter felajánlásával

A fenti díjak mellett egy mobiltelefon is kisorsolásra kerül a feladatot teljesítők között, és a versenyen részt vevő, a feladatokat teljesítő családok további nyereményekben részesülnek.

Minden résztvevőt és szurkolót szeretettel várunk!

csaldi_vetelkedo_272