"Józsa 2008-2010" fotópályázat

A Józsanet.hu és a Józsa újság közös fotópályázatot hirdet a Bikers Kávézó támogatásával. Keressük a legjobb Józsán készült fotót.

Olyan fényképeket várunk, melyek az alábbi két feltételnek megfelelnek:

- A kép Józsát, Józsa egy részét, egy tipikus épületét, a Tócó-patakot, a legelőt, egy házat, egy Józsára jellemző tevékenységet, történetet, utcaképet, rendezvényt, életképet ábrázol.
- A kép 2008. január 1. és 2010. december 31. között készült (lehet tehát a már korábban készült képek közül is mazsolázni).

Díjazzuk a legjobb 3 kép beküldőjét. Az első három helyezett pizza és serlegdíjazásban részesül. A legjobb képeket folyamatosan feltöltjük a www.jozsanet.hu weboldalra, és a díjazott képek a Józsa újságba is bemutatásra kerülnek. Az értékelésnél fotós szakember véleményét is kikérjük. Fontos szempont a kreativitás, így nem feltétlenül előny, ha valakinek komoly háttere van (profi gép, objektív, vaku, photoshop), persze jó technikával és rutinnal könnyebb jó képet készíteni.

A képeket az info@jozsanet.hu e-mail címre kérjük küldeni. Jó fotózást mindenkinek!

Ihletként íme egy olvasónk (Tóth Sándor) által beküldött kép a Józsaparkról, ami nem egy átlagos fotó, de mindenképp izgalmas kivitelezés.

J__zsapark_550.jpg

Köszönet a pályázat támogatójának, a Bikers Kávézónak.