Még az eső sem fogott ki a bátrakon

Szombaton tartották Józsán az első chilievő- és bikaülő versenyt, melyet fergeteges hangulatú "Bika" buli zárt.

A rossz idő ellenére elég szép számmal látogattak ki a 16 órakor kezdődő rendezvényre a Józsaparkba. A bika fáradhatatlanul állta, az őt betörni próbáló vállalkozó szelleműek próbálkozásait. A három éves rodeós és a gyengébbik nem is jól vizsgázott a hátán.

cikkhez_9.jpg

További képek a Bikaülő versenyről a Galériában vagy katt ide.

Persze előbb-utóbb mindenkit ledobott az egyre jobban bevaduló műbika, mely az áldozatát nem egyszer viccesen még a földbe is döngölte. Egész délután lehetett tréningezni az esti döntőre. Aki a test-test elleni küzdelem híve, az a szumót is kipróbálhatta. A békésebb természetű gyerekeket pedig ugráló vár várta.

Eközben megérkezett a chilis süti, melyet hamar szétkapkodtak az érdeklődők. Hat óra magasságában a chilievő verseny is elkezdődött, melyet a chili-t forgalmazó PÁLM-A-HÁZ Biobolt szervezett. Aki bírja a csípőset, ezúttal kipróbálhatta magát. A háromfordulós versenyen a beugró, az erős paprika volt, majd a chilis virsli jött, végül a főfogás: az igen erős chilis bab. Az első három helyezett értékes ajándékcsomagot vehetett át a szervezőktől. A chilievő verseny helyezettjei:

1. helyezett: Schaf Zoltán

2. helyezett: Fekete Ádám

3. helyezett: Kmetty Zsolt

cikkhez_10.jpg

További képek a Chilievő versenyről a Galériában vagy katt ide.

Este 9-kor kezdődött a bikaülő verseny, ahol látványos lerepüléseket is láthatott a nézőközönség. Fotósunknak sikerült egy-két ilyen pillanatot megörökíteni. A verseny végeredménye:

1. helyezett: Cégény Gyula

2. helyezett: Nagy Imre

3. helyezett: Szabados Tímea

A helyezettek serleget, a győztes egy üveg minőségi bort is hazavihetett. Eközben már tartott a Bikers Caffe "Bika" bulija, és az est folyamán még mindig kipróbálható volt a bika. Nagyon jó hangulatú rendezvényen kapcsolódhattak ki azok, aki ellátogattak ezen a borongós szombaton a Józsaparkba. Reméljük, hogy hagyományteremtő rendezvény volt a tegnapi, így legkésőbb jövőre újra megmérkőzhetnek az erősek és bátrak, a bikával, a chilivel és legfőképp egymással.

cikkhez_11.jpg

További képek a "Bika" buliról a Galériában vagy katt ide.