Farsangoltak a nyugdíjasok

A Felsőjózsai Nyugdíjasok Baráti Köre farsangi mulatságot rendezett a Józsai Közösségi Ház színháztermében február 28-án 13 órától.

A jó hangulatú, élőzenés rendezvényen, farsangi mulatozáson a zenét Deák József úr szolgáltatta, ahol az Alsójózsai Nyugdíjas Egyesület meghívott vendégként, és fellépőként is vettünk részt. A farsangi megjelenteket Soltészné Czifra Ibolya klubvezető köszöntötte 13 órakor, valamint az Alsójózsaiak nevében Fodorné Erzsébet. A finom ebéd elfogyasztása után következtek a programok.

fars1_resize_745

Felléptünk elsőként humoros, paródiás csoportként, majd ezt követően több fellépő klubtag további előadásokkal kedveskedtek a közönségnek. A fellépéseket a kedvesét szédítő, udvarló Roma legény és ugye a szégyellős Roma leány dalos, halk zenével kísért paródiája zárta. A sok színvonalas fellépés, mulattatós előadások után következett a jelmezbe beöltözöttek bemutatkozása, fellépésük. A Józsai Közösségi Ház vezetője, Nagy Mária hívó, invitáló szavaira a farsangi díszbe öltözöttek megkezdték a bevonulást és sorban bemutatkoztak néhány mondatban ismertetve a produkcióikat. A sok szép ötletes és nagyon kreatív jelmezes a bíráló zsűri részére feladta a leckét. Néhányszor körbejártak még a teremben, hogy gyönyörködtessenek bennünket és a zsűri megfelelően tudjon majd dönteni.

fars2_resize_745 

Kis szünet és tánc következett, míg a zsűri visszavonult tanácskozásra, eredményhozatalra. A bölcs döntést meghozva érkeztek vissza, melynek során az eredmény, hogy mindegyik fellépő emléklappal lett díjazva. A zsűri elnöke, Deák Józsefné méltatta a fellépők, a farsangi jelmezesek ötletgazdag és szép produkcióit. A továbbiakban jöhetett a zene, a tánc és a mulatás, majd pedig a tombolasorsolás. A tombolahúzás követően ismét zene, tánc és nótázás következett.

A szórakoztató rendezvény igazán jó kikapcsolódást nyújtott a résztvevők számára és emellett a jó kapcsolatot is erősíti a klubjaink között. Megköszönjük a szíves vendéglátást, amely szép emlék marad mindnyájunk számára. Köszönet a rendezőknek, a fellépőknek, a jelmezeseknek, a tevőleges segítőknek, és a jó hangulatot élő zenével biztosító Deák József úrnak is.

 

Gorzsás Antal
Alsójózsai Nyugdíjas Egyesület
sajtófelelős

 

További képek a Galériában, vagy katt ide!