21. születésnapját ünnepli a józsai Gyros Shop!

Hüse Attiláné tulajdonossal beszélgettünk a kezdetekről, a lassan már ikonikussá váló Gyros Shopról, melyet a Best FM rádió a műsorában „egy legendás helyként" említett a napokban.

Talán kevesen emlékeznek rá, de anno egy szürke kis bádog bódéként kezdte pályafutását a józsaiak egyik kedvenc helye, mely az egyetlen alternatíva volt a Rózsás csárda mellett, azaz azzal szemben. Már 1998-ban is az egyik legfinomabb gyrost lehetett itt kapni, és a minőség azóta sem változott. Az sem mindennapi a mai világban, hogy egy vendéglátó egységet ugyanaz a tulajdonos vezet immár több mint két évtizede.

 

Mi sikerük titka? – kérdezem a tulajdonost.

Szeretni kell a szakmát, a vendégeket. Mindig odafigyeltünk a vendégek igényére. Ráadásul sokszor én vagyok a pultban, így velem is sokat találkozhatnak a vendégek, nemcsak az alkalmazottaimmal, illetve így én is megismerem őket. A hosszú évek alatt a receptünk semmit nem változott, számomra mindig a minőség volt a legfontosabb. Ezek a mi esetünkben nemcsak szavak, hiszen az idő minket igazolt.

A minőség szerencsére állandó, de az épület is mindig csinosodik - vetem közbe.

A bódé ma már egy kis étterem lett, az évek során mindig épült, szépült. Most már gyakorlatilag egy télen-nyáron megfelelő klímáju, fedett, pormentes teraszunk van, ahová kényelmesen el lehet elfogyasztani ételt, ez már nem egy talpon álló, mint a kezdetekben.

Ma egyre több srteet-food jellegű étkezde, igény van gyorsan elkészülő ételre. Házhoz szállításban nem gondolkodtok?

Korábban volt ilyen szolgáltatásunk, de mivel központi helyen vagyunk, azt láttuk, sokan inkább megállnak, elszaladnak hozzánk. Arra is van lehetőség, hogy telefonon leadják rendelésüket vendégeink, így mire ideérnek, elkészül a gyros vagy a hambi, így nem kell várni. A parkolás is kiváló, közvetlenül a falatozó előtt meg lehet állni autóval vagy akár teherautóval is.

Ha jól tudom, törzsvendégből sincs hiány.

Igen, sokan jönnek vidékről, akik ha erre járnak, mindig megállnak, sőt, van aki csak ezért eljön Józsára. Nagyon hálás vagyok azért, hogy vendégeink megtiszteltek minket a bizalmukkal. Nagyon szívmelengető érzés számomra hogy nagyon sok törzsvendégünk gyermekként kezdett hozzánk járni gyrosozni, és most meg már a saját gyermekével jön. A szemünk előtt nőtt fel egy generáció. Valamint ezúton szeretnék köszönetet mondani minden mostani és korábbi munkatársamnak, akik ehhez a 21 éves sikertörténethez hozzájárultak.

Az étlapot hol lehet megtekinteni?

A nemrég megújult facebook oldalunkon (Józsai Gyros Shop) minden akciónk, áraink, étlapunk nyomon követhető.

Gratulálok a 21. szülinaphoz, és remélem, még legalább 21 évig ez lesz a kedvenc gyroszozós helyünk Józsán.

 gyros_745_745

https://www.facebook.com/jozsaigyrosshop/

Telefon: 06 30 403 0346

Cím: 35-ös főút, Rózsással majdnem szemben

Nyitva: hétfő-szombat 9.00-20.00