Lorántffy-s hírek

Négy rövid hír az iskola életéből.

Az állatok világnapja alkalmából osztályszinten október hónapban élelmet és meleg takarókat, ruhákat gyűjtöttek szorgosan a gyerekek a menhelyen élő állatoknak, egy kis segítségnyújtásként. Több nagy doboznyi adomány gyűlt össze, melyet eljuttatunk a menhelyre.

Október 14-én nyílt tanítási napot tartottunk diákjaink szüleinek, nagyszüleinek, annak érdekében, hogy bepillantást nyerjenek gyermekük, unokájuk tanulási előmenetelébe, iskolai mindennapjaikba. Nagy örömünkre sok szülő és nagyszülő vett részt a nyílt napon.

 lor1_490_653

Október 16-án délután ellátogattunk a 3-4-5. osztályosokkal az Agórába, ahol a gyerekek egy lenyűgöző csillagászati bemutatón, látványos és „felvillanyozó” fizika show-n vettek részt, tovább bővítve eddigi tudásukat. Illetve játszva tanulva kipróbálták az izgalmasabbnál izgalmasabb interaktív játékokat. Mindenki nagyon jól érezte magát, egy élményekben gazdag napot tudtunk magunk után.

lor2_693_693

Október 24-én pályaorientációs napot tartottunk osztályonként. Minden osztály ellátogatott például gyárba, tanyára, katonai alakulathoz hogy megismerkedhessenek az ottani munkafolyamatokkal. Az október hónap mozgalmasan telt a Lorántffyban.