Október 14. – a Felnőttképzés napja

A józsai Nyitott Tanulási Központba tekinthetnek be - akár egy órára is – akik ellátogatnak a Józsai Közösségi Házba e napon.

033_resize_700

2017-ben elindult Józsán a Nyitok program, ahol minden 16 és 64 év közötti személy ingyenes képzéseken vehet részt, amennyiben nem folytat tanulmányokat semmilyen nappali oktatási intézményben. Az órákat a délelőtti és az esti időpontokban tartják, alkalmazkodva a hallgatók igényeihez.

031_resize_700

A Felnőttképzési napon, október 14-én bárki betekinthet az itt folyó oktatási munkába, megismerkedhet a kiscsoportos oktatás előnyeivel és az interaktív tábla használatával. 9.30-tól 10 óráig beülhet az éppen folyó angol órára, megismerkedhet az oktatóval, és regisztrálhat is, ha kedvet kap a tanuláshoz.

Azt kevesebben tudják, hogy a Nyitok Tanulási Központban nemcsak nyelvtanulásra (angol, német, orosz) és informatikai ismeretek elsajátítására van lehetőség, hanem olyan nyitokspecifikus kompetenciafejlesztő foglalkozásokra is, amik a munkába lépést, a munkában maradást segítik. Ezekről délután 3 órától 7-ig hallhatnak tájékoztatást a tanulási központ munkatársától.

034_resize_700

A józsai központ Debrecen teljes lakossága számára nyújt felnőttképzési szolgáltatásokat, ezért a város teljes területéről várnak érdeklődőket az október 14-i nyílt napra.

Mindenkit szeretettel hívunk, várunk a Józsai Közösségi Központban található Nyitok Tanulási Központba a Szentgyögyfalvi u. 9. szám alá, a hétfői nyílt napunkra.

Bővebb felvilágosítás a 30/792-2282-es telefonszámon kérhető.