Kibővített árukínálattal várják a józsaiakat

A Józsapark emeletén lévő – már több mint 10 éve működődő – Gyógyászati Segédeszköz Szaküzletben egyre több dolgot meg lehet találni, és októbertől már a hét minden napján állnak a vásárlók rendelkezésére.

gyogy1_resize_700

Az üzlet eddig főleg a mozgásukban korlátozott betegek számára szállította ki termékekeit (pl. járóbotok, kerekes-székek, kötszerek), ami nem indokolta a teljes nyitva tartás. Viszont mostantól a folyamatosan bővülő termékpalettával és hétfőtől péntekig 8-tól 16 óráig tartó nyitva tartással várják vásárlóikat, de továbbra is megtartva a kiszállítást.

gyogy2_resize_700

Egyre több betegápolást, egészségmegőrzést (pl. vérnyomás-, vércukor mérő, masszírozó. stb.) támogató termékekkel bővítették az árukészletüket. Sőt ha valaki olyat keres, ami nincs, azt megpróbálják pár nap alatt beszerezni, legyen az vényköteles vagy a nélkül megvásárolható termék. Az üzlet tulajdonosa hangsúlyozta, nagyon fontos, hogy betegeik szakszerű betegtájékoztatásban részesüljenek. Ebben segít Ujvári Anikó az üzletbe betérőknek, aki gyógyászati segédeszköz forgalmazó és egészségügyi végzettségével igyekszik tanácsokat adni. Az üzlet megközelítése és a parkolás is egyszerű, az emeletre feljutást lift vagy mozgólépcső is segíti.

gy_500_749