Szavazzunk a Gönczysekre!

Örömmel adjuk hírül, hogy a Magyar Géniusz pályázaton a Gönczy Tehetségpont, a „Mester és Tanítványa” című pályázatán, Lévai Tiborné Kiss Enikő és A Gönczy Pál Általános Iskola Ritmus Mozgásművészeti Csoportja bejutott az első tíz közé. Ezzel lehetőséget kaptak arra, hogy 2010. március 27-én az Országos Tehetségnapon a Millenáris Teátrumban bemutatkozzanak Budapesten.

Azt, hogy ki jut fel a dobogóra, a beérkező elektronikus szavazatok döntik el. Szavazni 2010. március 15-én éjfélig lehet az alábbi weblapcímen: http://www.tehetsegpont.hu/szavazas.php Ők a második bemutatkozók.

g__nczy_k__p1.jpg

A Gönczy Pál Általános Iskolában több mint 10 éve folyik táncoktatás. 2000 szeptemberétől a moderntánc oktatás is része az iskola életének. A táncórák tanórákon kívüli tevékenységként működnek, és összefogják valamennyi évfolyamot.

Az elmúlt évek során a sok fellépés mellett számos városi, megyei, országos és nemzetközi szintű versenyen is részt vettek a táncos lányok, ahol neves szakemberek előtt kellett bizonyítaniuk tehetségüket.

g__nczy_k__p2.jpg

A táncosok az általános iskola befejezése után is visszajárnak pedagógusunkhoz, és ifi, valamint felnőtt korcsoportban folytatják a versenyzést.

A Gönczy Pál Általános Iskolában működő modern tánccsoportok összegyűjő , fantázia neve: Ritmus Mozgásművészeti Stúdió. Művészeti vezetőjük Lévai Tiborné Kiss Enikő , az iskola felsőfokú okleveles táncpedagógusa.

Tisztelettel kérünk mindenkit, segítse szavazatával iskolánk, és Debrecen tehetségeit!

Köszönettel:

A debreceni Gönczy Pál Általános Iskola közössége