Gyémántévforduló

Az Alsójózsai Nyugdíjas Egyesületnél május 29-én ünnepeltük Gaál György és Gaál Györgyné klubtagjaink 60 éves házasságkötésük évfordulóját.

A rendezvény az ünnepelt házaspár köszöntésével kezdődött, melyben klubvezetőnk Pásztorné Irénke köszöntője, majd: Fatér Gyuláné Piroska saját szép szavalata, és Kiss Lajosné Irénke szavalata következett. A: DMK Józsai Közösségi Ház vezetője Nagy Mária és Bokács Ferenc munkatársa is jókívánságokkal, emléklappal és ajándékkal köszöntötték az ünnepelt házaspárunkat.

gymnt_745_745

A szavalatok és köszöntők után további csokorba szedett, az életútjukról szóló visszatekintéssel, és zenés bejátszásokkal kedveskedtünk részükre. A klubunk ajándékát Pásztorné Irénke adta át, amit a finom vacsora elfogyasztása követett. Az ünnepi torta felszeletelése és elfogyasztása közben megelevenítettük, sőt még jártunk is egy mennyasszony és vőlegény táncot. Jókívánságaink kísérjék még sokáig egészségben az ünnepelt kedves házaspárt. 

A 60.-éves házassági évfordulón mindenki jól érezte magát. Az eszem-iszom dalos, táncos mulatozás estig tartott, mely nagyon szép-emlék marad az ünnepeltek és a megjelent résztvevők számára is.

Gorzsás Antal
Alsójózsai Nyugdíjas Egyesület