30 éves az Alsójózsai Nyugdíjas Klub

Az Alsójózsai Nyugdíjas Egyesület április 13-án tartotta meg a klub megalakulásának 30. éves évfordulóját. Az ünnepi rendezvényt a Józsai Közösségi Ház színháztermében tartották.

Gorzsás Antal ünnepi beszámolóját olvashatják:

Az ünnepségünk szombaton délelőtt 10 órakor kezdődött. A megnyitó beszédet Nagy Mária a DMK Józsai Közösségi házának vezetője kezdte. Klubvezetőnk Pásztorné Irénke is üdvözölte és köszöntötte a jeles alkalomból a meghívottakat, a civil szervezetek képviselőit, a jelenlévőket, és tájékoztatást adott a klubunk életéről. Köszöntötte a veterán alapító tagokat, s a közülük körünkben megjelenteket: PAPP GÉZA alapító tagot, SZÓRÁDI JÁNOSNÉT, SOMOGYI IMRÉNÉT, KÁLLAI LAJOSNÉT, ESZENYI SÁNDORNÉT, és BÁTORI JÓZSEFNÉT.

301_resize_700 

Külön tisztelettel köszöntötte a meghívott  és a rendezvényünket megtisztelő BALÁZS ÁKOS képviselő urat, aki átadta dr. Papp László polgármester úr legszívélyesebb üdvözletét is, majd pedig méltatta egyesületünk eddigi életútját, klubunk meghatározó szerepét a közösségi életben. Egyben meghívta a jelenlevőket a Józsai új Sportkomplexum május 1-jei átadó ünnepségére.

 303_resize_700

A köszöntők után FATÉR GYULÁNÉ klubtagunk saját költeményét hallgathattuk meg, majd a klubunk dalköre nyugdíjas nótákkal kedveskedett az egybegyűlteknek.

Ezt követően a táncegyüttesünk csárdással és betyárcsárdással szórakoztatta az ünneplőket. A táncot diavetítés követte. A képkockákon 30 évnyi működésünk, munkánk, létünk elevenedett meg 440 fotóval, a 60-as és 70-es évek slágereivel aláfestve. A szerkesztésért és a segítségért hálás köszönet NÉMETNÉ VARSÁNYI MÓNIKÁNAK.

304_resize_700 

Ez után további beszélgetések, emlékezések közben a 16 darab nagyméretű fotóalbumot is megtekinthették a résztvevők, melyekbe az elmúlt évek rendezvényeinek és kirándulásainak képeit rendszereztük. Az ebéddel egybekötött rendezvény egyik csúcspontja az ünnepi születésnapi torta felszeletelése és elfogyasztása volt.

302_resize_700 

30 éves évfordulónk megszervezése, megrendezése nagy feladat volt és szép emléket nyújtott a klubtagjaink és a vendégeink számára.

Rendezvényünk sok munkával járt ugyan, de ilyen ünnepek ritkán vannak. Mi pedig tudjuk, hogy „Az élet ünnepek nélkül olyan, mint a hosszú út megálló nélkül.” Elmondhatjuk, hogy igényeset, látványosat és maradandót alkottunk. Köszönet a meghívott és az ünnepségünket jelenlétükkel és hozzászólásukkal megtisztelő vendégeinknek.

305_resize_700 

Hála illeti azokat is, akik évről-évre rengeteget tesznek egyesületünkért, akik erejüket és idejüket áldozva viszik a klub feladatait, s a kapcsolattartásban, a szervezésben, a klub-vezetésében sokat tettek és tesznek ma is. Köszönet a megemlékezés aktív segítőinknek, dicséret a fellépőknek, akik emelték a rendezvényünk színvonalát, sok munkájuk volt benne.

Ünneplő rendezvényünk zenés, táncos szórakozással 16 órakor ért véget, mely nagyon szép emlék marad számunkra.

TOVÁBBI KÉPEK A GALÉRIÁBAN VAGY KATT IDE!