Könyvajánló

Ismét két könyv a Józsai Könyvtár kínálatából.

kis_varzslk_400_440

Paola Zoffoli: Kis varázslók nagykönyve 

Hagyd magad mögött a hétköznapi világot, és lépj be a mágia csodás birodalmába… Korunk két nagy varázslója, Melyssa Quartz és Cornelius Mercury felfedik előtted titkos varázstudományukat, s eközben fényt derítenek számos rejtélyre, legendára, mítoszra, érdekes történetre, játékra és mágiára – mindezt megtalálod ebben a varázslatos és lenyűgöző könyvben.

letem_313_500 

Monica McInerney: Életem utazása 

Szívmelengető, humoros történet családról, szerelemről és a múlttal való kiegyezésről. „Örökké abban a hiszemben voltam, hogy az emlékeken nem lehet változtatni. Kőbe vannak vésve, az évek formálják őket. De mindig vannak más emlékek is, olyanok, amelyekre nem hagyod, hogy visszaemlékezz.”

A konok és különc Lola Quinlan élete utazására indul, ahová magával viszi imádott unokáját és dédunokáját. Több mint hatvan éve vándorolt ki Ausztráliába, és betart egy titkos ígéretet, hogy visszatér ír hazájába. Lola viharban mindig a családja biztos réve volt, de a valódi okot, amiért fiatal nőként elhagyta Írországot, titkolja. Az emlékek útját végigjárva Lola kénytelen szembenézni keserédes múltjával, és fölfedezi, hogy az igazság valóban felszabadít…

Jojo Moyes, Santa Montefiore, Jill Mansell, és Rosamunde Pilcher rajongóknak különösen ajánlott.

„Egyik percben hangosan nevetsz, a másikban sírni fogsz rajta.” Cosmopolitan

„Varázslatosan megigéző, és szívmelengető könyv.” Cathy Kelly