Intézze biztosítási ügyeit Józsán!

Pelles Tibor neve nem ismeretlen a biztosítási piacon, hiszen már több mint 20 éve dolgozik ezen a területen. Mivel Józsán él, és szinte az összes biztosító termékét tudja kínálni nekünk, így érdemes egy kalkuláció erejéig meghallgatni a szakembert.

Milyen előnyöket tud kínálni számunkra?

-          Pelles Tibor: Több biztosító ajánlata közül mindig az ügyfeleim számára a legkedvezőbb szolgáltatást ajánlom, vagy hasonló termékek közül a legjobb ár/értékű módozatot. A teljes körű ügyintézés által az ügyfélnek a biztosítási díj fizetésén kívül nincs más teendője. Ügyfélszolgálati jelleggel működök, ami azt jelenti, hogy a központi iroda ugyan Debrecenben van, de mivel én 13 éve itt élek, így nincs fix nyitvatartási idő, hanem az ügyfelek idejéhez tudok alkalmazkodni, és akár hétvégén is tudunk találkozni, egyeztetni. Fontos hangsúlyoznom, hogy nincs közvetítési vagy megbízási díj, a szerződés valamely biztosító és az ügyfél között közvetlenül jön létre.

pelles_500

Lakossági vagy közületi ügyfelekkel foglalkozik?

-          P.T.: Mindkettő. Ügyfeleim részint magánszemélyek, de vannak kis és középvállalkozások, sőt társasházak is. A folyamatos szakmai fejlődésem érdekében rendszeresen veszek részt képzéseken, ahol minden típusú szerződéssel meg tudok ismerkedni, legyen az vagyon, élet, egészség, utazás vagy akár gépjármű biztosítás.

Mik a legjellemzőbb hibák, vagy kockázatok, amire sokan nem figyelnek oda?

-          Egyik ilyen a lakásbiztosítás. Sokan évekig nem vizsgálják felül, nem néznek utána évfordulókor, hogy meglévő biztosítás tényleg megfelelő-e? A lakásbiztosításoknál sok esetben nincs biztosítva a kiemelt érték (pl. vesznek egy nagy értékű tv-t, ami nincs benne az alap ingóságban), vagy csak egyszerűen alulbiztosított az épület, és ez egy esetleges kárnál derül ki. Másik probléma lehet, ha túlbiztosított, mert akkor meg feleslegesen fizetünk sokat. Érdemes néhány évente átnézetni a lakásbiztosítást, hiszen az elmúlt években nagyon elszálltak az ingatlanárak, és lehet, hogy a biztosításunk nincs összhangban a valósággal.

Sok embernek biztosítása sincs, pedig ha jól gondolom, általában a lakásunk a legértékesebb vagyonunk, és elég egy vihar, egy csőtörés, és máris több millió forintos kárunk keletkezik. Mondana egy példát, milyen áron lehet biztosítást kötni?

-          Persze, bár ahány tulaj, ahány ház, annyi féle igény és konstrukció létezik. De például egy átlagos családi ház melléképülettel már havi 2500 Ft-os áron biztosítható, mely az épületre és az ingóságokra is teljes körű védelmet biztosít.

TEL: 06 20 583 7474 vagy 06-70 377 7744

www.biztositasjozsan.hu

E-mail: pellestibor@eurosales.hu

eurosales_195