Ahány gól, annyi kedvezmény

Június 14-én Moszkvában elindult az őrület!

A legjobban várt esemény, ami a világ minden részén százezreket mozgat meg, hoz össze, akár a helyszínen akár egy kivetítő előtt, hogy együtt drukkoljanak kedvenceiknek a foci VB ideje alatt. Azért, hogy még izgalmasabb legyen a drukkolás, a józsai Borhálóban plusz játékot hirdetünk:

Minden nap annyi százalék kedvezményt adunk a nálunk kapható borok és sörök áraiból, amennyi gól összesen az előző napi meccseken esett. Június 26-28 között 4 meccs is lesz egy nap! Ezeken a napokon, ha meccsenkénti 4 vagy 5 gólos átlagot hoznak a csapatok, másnap a kedvezmény mértéke a 15-20%-ot is elérheti. J Ja, hogy a kieséses szakaszban csak két meccs lesz egy nap? Nem baj, a 11-es gólok is számítanak!

A kedvezményre csak az jogosult, aki a kasszánál fizetés előtt közli az előző napi gólok számát, és kéri így a kedvezményt. Az akció más kedvezményekkel nem összevonható!

vesztergom_700

A Borháló még egy újdonsággal gondolt a borkedvelőkre. Limitált szériában palackoztattunk a balatonfüredi Vesztergom Családi Pincészettel 2017-es évjáratú Olaszrizlinget - biztos ami biztos 1,5 literes kiszerelésben - aminek az illata csupa nyár, íze mint a friss nektár. Mert meccset nézni is egy jól behűtött pohár bor, vagy fröccs mellett az igazi!

bh3_582_01

CÍM: Józsapark emelete, Nyitva: H-P: 11-19, szo: 8-14