Asztalosmunkák józsaiaknak - Tripó Sándor és fiai

Ebben az évben, minden hónapban szeretnénk egy termékcsoportot bemutatni, mely termékeket az adott hónapban, akcióban kínálunk. Ezen kívül hamarosan megjelenik weboldalunk is, amin részletesen tájékozódhat termékeinkről.

Ebben az évben is díjmentes felmérést és árajánlatkérést biztosítunk minden józsai érdeklődőnknek, megrendelőnknek. Termékeink természetesen megtalálhatóak mintatermünkben, ahol kézzel tapintható a minőség.

Februári akció: Tömörfa ágyak, hálószobabútorok

Az ágyainkat elsősorban bükkfából készítjük, de igény szerint lehetőség van más fafajtából való kivitelezésre is. Kialakítása szerint fontos szerepe van az ágyneműtartónak, ami rendkívül tágas, hiszen felhajthatós, gázrugósak ez által helyet takarítunk meg. Az ágyrács is lehet a fix léces, de lehet az íves, rugalmas változat is. A színt színkatalógusunkból bármilyen árnyalatból ki lehet választani. 8 féle alapmodellünk van, amit rendkívül kedvező áron kínálunk, de természetesen bármilyen egyedi elképzelést is megvalósítunk. Hálószobabútoraink kivitelezését stílusban az ágyhoz igazítjuk, alapanyaga ennek is lehet tömörfa, de furnéros bútorlap és laminált bútorlap MDF ajtóval is rendelhető.

Jó tudni: Ágyaknál fontos a keményfa alapanyag, hiszen nagyon könnyen kiszakadhatnak a sarokvasalatok, de ha nem is szakad ki, meglazul, és máris nyikorog az ágy.

Elena___gykeret_3.jpg

Tripó Sándor és fiai asztalosipari manufaktúra

Józsa, Deák Ferenc utca 68.

Telefon: 06-20/520-20-40

06-52/784-769

"Ahol a minőség és a megbízhatóság lakik!"