Józsai csoportgyûlés

A Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért Józsai csoportja az elmúlt hétvégén tartotta tagjainak csoportgyűlését.

dpe3_resize_640

A gyűlésen részt vett az egyesület alelnöke Dolycsák Ferenc, valamint Arany Beatrix egyesületi titkár. Balázs Ákos elfoglaltsága miatt nem tudott eljönni, viszont személyes jogkörrel megbízott képviselője Simon Imre tisztelte meg a rendezvényt.

dpe1_resize_640

Sziklássi Péter köszöntője után beszámolt a józsai csoport hatékony tevékenységének, jelenlétének eredményeiről. Felvázolta a várható feladatokat, kiemelte azokat a helyi fontosságú feladatokat is, amelyekkel a józsai csoport is emelni tudja a lakosság pozitív biztonságérzetét. A beszámolót követően elhangzott az az igény és javaslat, hogy a józsai csoportnak legyen egy olyan helyisége, ahol folyamatosan összegyűlhetnek a polgárőrök, illetve ahol folyamatosan tudnak lakossági szolgálatot is adni. Simon Imre válaszában elmondta: köszöni a meghívást, önkormányzati képviselőnknek Balázs Ákosnak beszámol a józsai polgárőrök helyiség-igényéről. Megígérte azt is, hogy mindent megtesznek a józsai polgárőrcsoport hathatós tevékenységének biztosításáért legyen az megfelelő helyiség biztosítása, vagy anyagi támogatás.

 dpe2_resize_640

Az elhangzottak után Dolycsák Ferenc alelnök kért szót. Megköszönte a csoport eddigi munkáját, kiemelte azt, hogy a csoport a nehéz gazdasági helyzetben is folyamatosan ellátja önként vállalt feladatait. A csoport eredményes munkájának is köszönhető az az eredmény, amelyet a Rendőrkapitányság is elismer. Dolycsák Ferenc felszólalásában beszámolt azokról a feladatokról, amelyeket a közeljövőben a Polgárőr Egyesület végez majd el. Kiemelte azonban azokat a negatív dolgokat is, amelyeket az egyesületnek meg kell oldania.

A csoportgyűlést szerény vendéglátás követte.

Forrás: http://www.polgarorsegdebrecen.hu