Nyugdíjas tehetségek mutatkoznak be Józsán

Ki mit tud kulturális bemutató lesz debreceni és vidéki nyugdíjas klubok részvételével november 4-én 10 órától a Józsai Közösségi Házban.

Mint ismeretes, az Alsójózsai Nyugdíjas Egyesület tagjai között sokan vannak, akik tehetségesek versmondásban, éneklésben, táncban, és szívesen szerepelnek a színpadon. Az egyesület Nótaköre rendszeresen fellép népzenei találkozókon, versenyeken. Az ilyen találkozók alkalmával építik kulturális kapcsolataikat, és minden évben meghívják Józsára a régióból azokat a nyugdíjas csoportokat, előadókat, akik szintén tehetségesek valamilyen előadói műfajban.

Az idei évben is több nyugdíjas klub vesz részt a hagyományos kulturális seregszemlén, hogy bemutassa legújabb produkcióját. A cél nem a versengés, hanem a közös szórakozás. Ennek megfelelően nem lesz zsűri, nem lesznek díjazottak, lesz viszont jókedv, öröm, és sikerélmény minden résztvevőnek.

A programra szeretettel várják szombaton 10 órára a józsai nyugdíjas klubok tagjait, és mindenkit, aki szereti a színes, könnyed, vidám szórakozást.

ki_mit_tud