Miért maradok le a józsai hírekrõl?

Sokszor kapjuk meg azt kérdést, hogy láttuk milyen jó programok (vagy virágosztás, zsákosztás) voltak Józsán, de mi nem is tudtuk, hogy ez ekkor és itt lesz. Hogyan lehet ezt megtudni időben?

Természetesen a Józsa újságban is jelenik meg felhívás, programajánló, de a havi megjelenés miatt ez nem mindig naprakész és pontos.

Ha valaki pontos információkat szeretne a józsai programokról hírekről, arra két kézenfekvő megoldás is van. Mindkettő online felületünkhöz, a www.jozsanet.hu weboldalhoz kapcsolódó szolgáltatás. Íme:

  1. Fel kell iratkozni egy e-mail cím megadásával a www.jozsanet.hu weboldal hírlevelére. Így hetente egyszer, hétfőn kap a feliratkozó hírlevelet, e-mail formában, amiben a legfontosabb heti programok, infók megjelennek, melyek közül a minket érdeklő infóra kattintva mindent megtudunk az adott programról.
  2. A JÓZSANET oldalnak van facebook oldala is, így ha lájkolja/tetszik az oldal, akkor minden fontos hírt, program előzetest megosztunk a követőinkkel, így a hír megjelenése után a facebook oldalon is megjelenik az adott információ, az adott hír linkje.

mirt_715_715_01

Melyik a jobb? Kinek melyik. Én mindenképp a hírlevelet javaslom, mert a facebook sajátossága, hogy valamilyen algoritmus alapján szelektálja a megjelenítendő posztokat, így nem biztos, hogy az hír megjelenik a hírfolyamunkban. Ellenben e-mailt biztos, hogy látja mindenki, ott csak esetleg a kéretlen levél/spam mappába köthet ki a levél, de ez is beállítás, levelező rendszer kérdése, de el nem fog tűnni az biztos.

Reméljük, tudtunk tippet adni, hogyan legyünk képben Józsán, mert Józsán élni úgy jó, ha nem maradunk le semmiről.