Idõskorban is vidáman!

Tavaszköszöntő mulatságot tartottak Józsán a debreceni szépkorúak.

Már hagyománnyá vált, hogy a debreceni szépkorúak a Józsai Közösségi Házban tartják tavaszköszöntő mulatságukat. Az idén is több, mint százan érkeztek erre a rendezvényre Debrecenből április 24-én. A lelkes nyugdíjasoknak nem szegte kedvét az sem, hogy nagykabátban érkeztek a helyszínre tavaszt köszönteni.

szp1_resize_640

A délelőtti gyülekező során megtekintették Gárdonyi Sándor és Kovács Ágnes kiállítását, majd 12 órától vidám műsorral folytatódott a program. Ismert fellépőket köszönthettünk a színpadon. A Nánási Vidám Asszonyok csoportja cigánytáncot, a Guzsalyas néptáncegyüttes hajdúsági táncokat mutatott be. Garay Nagy Tamás, a Csokonai Nemzeti Színház művésze, humoros irodalmi művekből hozott egy csokorra valót, a Márta testvérek pedig ismert musical slágereket énekeltek.

szp2_resize_640

A közös ebéd után nótázás és tánc következett délután 5 óráig. Ha az időjárás nem is volt derűs, a résztvevők hangulatán ez mit sem változtatott. Ők derűs optimizmussal tekintenek a jövőbe, hogy  sikerült ezzel a mulatsággal előcsalogatni a várva várt tavaszi napsütést.