Katolikus bál volt a Józsai Közösségi Házban

Jótékonykodással, közös együttléttel emlékeztek meg Szent Györgyről a római katolikus közösség tagjai.

rkb1_640

Az előző évekhez hasonlóan idén is megtartották a Szent György napi bált a józsai katolikusok. Az április 22-i rendezvényre száznál is többen érkeztek.

rkb2_640

A program színes műsorral kezdődött. A résztvevőket a Szent György zenekar muzsikája köszöntötte, akik keresztény dalokat és régi, közismert slágereket játszottak. Felléptek a Szent György templom hittanos gyerekei is, ők Lázár Ervin Szegény Dzsoni és Árnika című meséjéből adtak elő egy részletet. Ifjú tehetségek is bemutatkoztak a színpadon: Ugrai Richárd verssel és gitármuzsikával, Vékony Anna szavalattal és Csáki Benedek szólóénekkel. A műsort Laci atya meglepetés produkciója zárta. Ő, hortobágyi népviseletbe öltözve, Csokonai Vitéz Mihály a csikóbőrös kulacshoz címzett versét adta elő, nem kis derültséget keltve a nézők körében.

rkb3_640

A műsor után vacsora és táncmulatság következett. A tánc szünetében tombola sorsolást tartottak, ahol sok értékes nyeremény talált gazdára.

rkb4_640

A szervezők köszönik minden résztvevőnek a megjelenést, az anyagi vagy természetbeni segítséget, amivel a római katolikus közösséget támogatták.