Dalos-táncos vendégszereplés

A Berekfürdői Napsugár Nyugdíjas Klub által szervezett XXVI. Országos Nyugdíjas találkozón vettek részt az Alsójózsai Nyugdíjas Egyesület tagjai.

Az idei nyugdíjas találkozót augusztus 26-27-28-án rendezték meg a Berekfürdői Termál- és Strandfürdő területén. Már hagyománnyá vált, hogy a berekfürdőiek meghívására részt vesznek ezen az eseményen az alsójózsai nyugdíjasok is. Az idén a három napos rendezvény második napján, augusztus 27-én utaztak Berekfürdőre. A 40 személyes autóbuszt a Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért biztosította, mivel a nyugdíjas egyesület minden tagja a Szomszédok Egymásért Mozgalom tagja is, és egész éves önkéntes munkájukat, aktív közreműködésüket ezzel köszöni meg a polgárőrség.

berek_01_640

Az országos rendezvényen két művészeti csoportjuk, a Nótakör és a tánccsoport is fellépett. A Nótakör vidám csárdásokból álló dalcsokrot, a táncosok polka táncot mutattak be.  Ezen kívül egyéni fellépőként Kállai Lajosné szívhez szóló szavalattal kedveskedett a vendéglátóknak és a nézőközönségnek. Produkciójukkal nagy sikert arattak.berek_02_640

A hivatalos program végeztével kihasználták a lehetőséget, hogy megmártózzanak a berekfürdői termálvízben is, élvezzék annak gyógyhatásait, és felfrissülve, testileg-lelkileg feltöltődve térjenek haza az emlékezetes nap végén.

További közösségi és önkéntes munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk!berek_03_640