Majdnem százezren buliztak a Campus fesztiválon

Véget ért a Nagyerdő legnagyobb „kerti party”-ja a Campus fesztivál. A négynapos rendezvényen idén 98 ezren buliztak, ezzel megdőlt a tavalyi 85 ezres rekord.

Az idei Campus az újításokról szólt, két nagyszínpadot állítottak fel, bevezették a készpénzmentes fizetési rendszert és a nagyobb programhelyszínek nézőterét is kibővítették a kényelmesebb és családiasabb szórakozás érdekében. A technikai újdonságok és a sok színes zenei programok mellett voltak irodalmi és színházi programok, közönségtalálkozók, pódiumbeszélgetések, felolvasóestek, filmvetítések, és a kihagyhatatlan Dumaszínház humoristái is szórakoztatták a közönséget az Egyetem téren, ami szintén egy új helyszíne volt a fesztiválnak.

A legnépszerűbb koncertet az elmúlt évekhez hasonlóan a 3. napon a Tankcsapda adta, de hatalmas sikert aratott a Halott Pénz, Kowalsky meg a Vega, a Brains, a Quimby, Majka és Curtis, a Wellhello, Péterfy Bori és a Love Band is.

campus2_640

A 2. nap adott felejthetetlen koncertet az idei Campus nagyágyúja Jess Glynne, majd őt követte a Clean Bandit finom hangolású elektronika és a klasszikus vonós, illetve fúvós hangszerek keltette varázslatos koncertje. Szettjüket mi mással is zárhatták volna, mint a „Rather Be”-vel, melynek refrénje utolsó sora, akár a Campus himnusza is lehetne: „There’s no place I’d rather be, N-n-n-no, no, no, no place I'd rather be.”„Nincs olyan hely, ahol szívesebben lennék Nem, nem, nem, nincs olyan hely, ahol szívesebben lennék.”

ÖSSZES KÉP A CAMPUSRÓL ITT!

Egy biztos jövőre is vár a Nagyerdő, a Campus fesztivál: X. Jubileumi Campus fesztivál - 2017. július 19 - 23.