A titkuk a családi összefogás

Bemutatjuk a Józsai Gyermeknap családi versenyének nyerteseit.

gyztesek_640A vetélkedőt a Venter család nyerte meg 

Az idén második alkalommal rendezték meg a gyermeknap keretén belül a családi vetélkedőt. Az idei megmérettetésen is sok ügyességi feladatot kaptak a jelentkezők a természetvédelmi totó mellett. Volt lóhátról célba dobás, krumpliütés, malacröptetés, célba lövés, kosárra dobás, kapura rúgás. A szülőkből és gyerekekből álló vegyes csapatok maguk dönthették el, hogy melyik családtag melyik versenyszámban induljon.

malacrptets_640

A szoros pontversenyben 85 ponttal 3. helyezést ért el a Tőzsér család, ők ingyenes családi hintózáson vehetnek részt. A második helyen két 86 pontos család osztozott: A Tripók és a Várkonyi-Mányi csapat, akik a Bikers étterembe szóló családi vacsorajegyet nyertek.

krumpli_640

Az első helyezett az igen szoros mezőnyben a 88 pontot szerző Venter család lett. A négytagú család tagjait, Venter Tibort, Venterné Severa Ilonát, és lányaikat, Flórát és Fédrát arról kérdeztem, mi a sikerük titka, aminek a kiváló szereplést köszönhetik. Elmondták, hogy a titok a csapatmunka, az összefogás. Mindenki azt a feladatot választotta, amiben a legjobb. Az édesapa a lövészetben nyújtott kiemelkedő teljesítményt, a lányok a labdás játékokban, mert mindketten kosárlabdáznak. Kiderült, hogy ami gömbölyű, azzal minddel nagyszerűen tudnak bánni, nem okozott nehézséget a krumplik célba gurítása sem. Ügyességük és családi összefogás jutalma egy Fiat Tipo személygépkocsi teli tankkal egy egész hétvégére a Pappas Autó jóvoltából. Venterék nagyon örültek a nyereménynek, és azonnal elkezdték tervezgetni, hogy hová fognak utazni az autóval. Még nem született végleges döntés. Az édesapa Erdélybe vágyik, a lányok inkább egy dunántúli körútra szeretnének menni. Még van idejük eldönteni, hiszen az utazásra úgyis csak a nyári szünetben kerül majd sor. Az viszont biztos, hogy ötödik utasként magukkal viszik Rátonyi Józsefné Kati mamát, aki lelkesen végig szurkolta a versenyt, és nagyon büszke a családjára. Bárhová is utaznak, megígérték, hogy hoznak néhány fényképet a Józsanet olvasóinak a kirándulásukról. Jó utazást kívánunk, és várjuk a képeket!

19638_640