Minden lesz, ami a gyerekek örömét szolgálja!

Ízelítő a Józsai Gyermeknap programjából:

Mint már korábban hírt adtunk róla, az idei Józsai Gyermeknap június  4-én kerül megrendezésre. A korán kelőknek a Hajdúböszörményi Ifjúsági Fúvószenekar szolgáltat térzenét 9.30-tól a Józsaparkban. Ezután, 10 órától a  Varázskéz Rajzszakkör munkáiból nyílik kiállítás a Józsai Közösségi Ház előterében. A kiállítást Gárdonyi Sándor a szakkör vezetője nyitja meg, majd egy kis alkotóműhely keretében a vendégek is készíthetnek saját alkotásokat a művésztanár vezetésével. Szintén ebben az időben érkezik hozzánk a Teddy Maci Kórház, ahol játékos keretek között ismertetik meg a gyerekekkel a gyógyító tevékenységet.

11 órától az ORT-IKI bábszínház Kökény Matyiról szóló előadását nézhetik meg a gyerekek. A délelőtt további részében számtalan szabadtéri program közül lehet választani: ingyenes lovaglás, kocsikázás, siklóernyős bemutató, arcfestés, csillámtetoválás, cuki állatok simogatása és egy Európában is egyedül álló VIDÁMPARK játékainak kipróbálására  is lehetősége lesz látogatóinknak.

Aki időközben megéhezik, nem fontos hazamennie, mert több helyszínen is lesznek finom falatok( hamburger, lángos, pizza, üdítő,……..).

A délutáni órákban, 14 órától a nagyszínpad is benépesül. Balázs Ákos önkormányzati képviselő és Juráskó Róbert a Józsai Település- és Közösségfejlesztő Egyesület elnöke köszönti a józsai gyerekeket és a megjelenteket, majd a helyi iskolák, óvodák és a Józsai Közösségi Ház csoportjai mutatkoznak be műsoraikkal. Reschofszky György  interaktív zenés produkcióval szórakoztatja közönségét. A piactéren kézműves foglalkozások várják az alkotni vágyókat.  Játékos feladatok megoldásával családi vetélkedőn  mérhetik össze tudásukat a résztvevők, amelyről részleteket itt olvashanak:

Fontos, hogy aki nem szeretne lemaradni, 13 óráig regisztráljon a Bikers Caffe előtt a szervezőknél.

A gyerekcsoportok bemutatkozása után a Guzsalyas Néptáncegyüttes hívja táncba az összegyűlt gyereksereget és szüleiket.

Terveink szerint körülbelül 17 órakor a Best -FM Rádió élő kapcsolatot létesít velünk, s a jelenlévőkkel Jantyik Zsolt dalszerző vezetésével együtt énekelhetjük Debrecen város dalát.

A családi vetélkedő eredményhirdetése után, 18 órától a fiatalok kedvence, a Superstereo együttes, 19 órától a Kísérleti Stádium együttes élő koncertjére  hívjuk és várjuk a szórakozni vágyókat.

A  napot éjfélig tartó retro discoval zárjuk .

A számtalan érdekes program között bizonyára mindenki talál kedvére valót, ezért érdemes kilátogatni a Józsai Gyermeknapra és együtt tölteni egy örömteli, vidám napot kicsiknek és nagyoknak egyaránt……..mert, Józsán élni jó!

gynszinpad_500