Megújultunk!

A megújult weboldalon számos újdonság található, de a fő cél az volt, hogy letisztult, áttekinthető a kor elvásársainak megfelelő felületen olvashassák a józsai híreket.

A legfőbb probléma talán az volt, hogy sok menü volt, keskeny volt az olvasóablak, apróbetűsek voltak feliratok, a hírek. Ma már sokan tableten, telefonon neteznek, így ezen a téren elvárható volt a megújulás. Mivel egyre nagyobbak a felbontások, és ma már könnyen görgethető lefelé az oldal, így a nagyobb betűk, nagyobb képek is bőven elférnek, jobban mutatnak. Nagyobbak lettek az indexképek és a cikkek képei is.

A menüsáv egyszerűbbé vált, minden elérhető felül. Megszűntek az olyan elavult dolgok, mint pl. a térkép (hiszen ott google maps bárkinek, bármikor és a sok navigációs program), valamint a fórum, hiszen a cikkeinket úgyis a legtöbben facebook felületünk alatt kommentelik.

A programok menü első 3 programja a jobb oldali sáv tetején, mint állandó ajánlófelület helyezkedik el. Utána találhatóak a bannerek, de itt van egy újdonság is, az időjárás. Erre kattntva rögtön Józsa időjárása jön be, így oldalunkról rögtön elérhető. A szavazás, a partneroldalak is ide kerültek át, így innen bármelyik megyei városi portál elérhető továbbra is közvetlenül.

Kellemes böngészést kívánunk!

jzsanet_weboldal_evo4fej_337

tmagat_651