Iskolába hivogató - Lorántffys nyílt napok és programok

Nyílt nap lesz december 11-én, 14-én és 16-án a Lorántffyban. December 18-án pedig Lorántffy Karácsonyi Gálaest lesz.

Nyílt napra várjuk

"Iskolába készülődő" programsorozatának részeként nyílt órákat tart a Debreceni Loránttfy Zsuzsanna Általános Iskola. A nagycsoportos óvodások szüleit december 14-én hétfőn 7.45-től várja az Alsójózsai úti épületébe Borsiné Prepuk Erika és Gáspár Józsefné tanítónő. A pedagógusok a leendő iskolásoknak december 16-án rendeznek kézműves adventi délelőttöt, amikor alkalmuk nyílik megismerkedni a nagycsoportos gyerekekkel.

Bemutatkozik a Lorántffy

A Debreceni Kerekerdő Óvodába várják december 11-én 16.30-tól azokat a szülőket, akik az iskolaválasztás előtt fontosnak tartják megismerni a Debreceni Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola pedagógusait, programjait, eredményeit és nem utolsósorban oktatási módszereit.

Adventi hírek

A december beköszöntöttével újra eljött a várakozás, az advent időszaka. A Lorántffyban ebben az időszakban - immár hagyományként - a gyerekek a jó cselekedeteikért "Lorántffy tallérokat" gyűjtenek, és azokat az iskolai karácsonyi vásárban válthatják be számukra kedves apróságokra. Minden osztályban adventi kézműves foglalkozásokat is rendeznek, a különböző korcsoportban más-más ajándékokat készítenek. Emellett lelkesen készülnek a gyerekek a Lorántffy Karácsonyi Gálaestjére is, melyre december 18-án 17.30-tól minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várnak. Helyszín: az iskola tornacsarnoka.

Lor__ntfyZsu__ltIsk