Évzáró gyermekkoncert volt a Józsai Közösségi Házban

Magyari Ágnes és Dr. Borosné Toplenszki Tímea zenepedagógusok és a MEA Zeneiskolás növendékei évzáró koncertjét élvezhették a népzenét kedvelők május 26-án 17 órától a Józsai Közösségi Ház Színháztermében.

A népzene a szabadság zenéje, a természet tüneménye, ugyanolyan szerves szabadsággal fejlődött, mint a természet egyéb élő szervezetei, a virágok, az állatok.

A fellépő növendékek: Bacsó Dorottya, Berecz Adrienn, Bocskor Fanni, Cs. Varga Ferenc, Elek Zsanett, Gedeon Hanna, Kollár Péter, Kulcsár Villő, Kulcsár Bátony, Pákozdi Renáta, Póka Lili, Szabó Ábel, Tóth Panna, Ugrai Richárd, Vén Odett.

Csoportban: Nagy citerások: Guba Sarolta, Szanics Ildikó, Póka Lili, Szabó Panna, Szabolcsi Flóra moldvai dalokat citeráztak. Kicsi citerások: Berecz Adrienn, Gedeon Hanna, Csendom Máté, Kollár Péter, Cs. Varga Ferenc, Elek Zsanett pedig szatmári dalokat adtak elő.

vzr1_450

Ez az Évzáró gyermekkoncert egyébként vizsgakoncertjük is volt a gyerekeknek. Könyves Zsuzsa alapvizsgás elnök a koncert végén gratulált a sikeres vizsgát tett gyerekeknek, akik között van olyan, aki első évfolyamos és van olyan is, aki már hatodik évfolyamát zárta idén.

Pósán Györgyné a Józsai Közösségi Ház intézményvezetője külön megköszönte a zenepedagógusok áldozatos munkáját és további sok sikert kívánt a gyerekeknek.

Büszkék is lehetünk a kis növendékekre, hiszen a Fölszállott a Páva tehetségkutató műsor második válogatóján is túl vannak.

Szólóban: Kollár Péterért, Mihalik Andrásért, Póka Liliért, Szanics Ildikóért izgulhatunk, míg csoportban: Guba Saroltának, Szanics Ildikónak, Póka Lilinek és Szabó Pannának drukkolhatunk.

Sok sikert!