Az Édesanyákat, Nagymamákat köszöntötték a Közösségi Házban

Minden évben, május első vasárnapján köszöntjük az édesanyákat, nagymamákat, dédmamákat, keresztanyákat. Ezen a napon köszönjük meg a törődést, a gondoskodást, az aggódást, a tanácsokat, azt a sok-sok szeretet, amivel körbeölelnek minket. Mi is megpróbáljuk visszaadni mindazt a sok jót, amit tőlük kaptunk. A józsai Anyák napi ünnepséget május 5-én tartottak a Közösségi Ház Színháztermében.

Pósán Györgyné a Józsai Közösségi Központ Intézményvezetője köszöntötte az édesanyákat, nagymamákat pár sorral valamint idézetekkel és Dsida Jenő Hálaadás című versével.

 anyaknapi1_res_500

Ezután a színpai produkciók következtek. Először a MEA AMI növendékeinek műsorait hallgathattuk meg. Elek Zsanett citerán anyák napi dalt adott elő, Bacsó Dorottya furulyán Vivaldi: Tavasz tételéből egy részletettel lepte meg az édesanyákat, Kollár Péter pedig szatmári táncokat játszott citerán. Felkészítő tanáruk Magyari Ágnes zenepedagógus volt.

Az Alsójózsai Kerekerdő Óvoda Pillangó csoportja is köszöntötte az édesanyákat. Műsorukban versek, dalok, körjátékok és zenés-táncos produkciók voltak láthatók. A csoportot Dr. Szőllősi Edit készítette fel.

anyaknapi2_res_500

A Gönczy Pál Utcai Óvoda Gyöngyvirág csoportjának az anyák napi műsorát Horváth Gyuláné és Galiné Bíró Tünde állította össze.

A nagyobbacskák is készültek ám meglepetéssel, a Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola első osztályos tanulói megható műsorát Szolnokiné Tóth Katalin és Dobiné Varga Zsuzsa tanítónőknek köszönhetjük.

Szeressük és tiszteljük az édesanyánkat, a nagymamánkat, de ne csak ezen az egy napon, hanem minden napon, amíg lehet, éreztessük velük, hogy mennyire fontosak számunkra.

anyaknapi3_res_500